論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

$1500 claim咗會唔會影響係你之後嘅保額?
牙科剩係包佢唔醫會死嗰d,你唔好做好心諗住幫佢呀,如果唔係佢之後都會合理其望係包佢。

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 Sibbyf303 於 11-3-23 22:00 發表
佢甩左前排3隻呀,影響外觀。佢好唔開心,我怕影響工作,因我有兩個小朋友要佢照顧。佢叫我地幫佢搵牙醫,費用係每個月人工扣。請問有冇專為傭工或收費比較便宜的牙醫介紹?可減輕佢負擔。 ...
你可以介紹你自己睇開嗰d比佢睇。
你唔好扣佢人工,唔係到時話你短付工資。
如果你真係要借 比佢,另外寫借據啦 不過最好唔好同工人有 瓜葛。

水晶宮

原帖由 最緊要健康 於 11-3-24 11:08 發表
我雖然沒有試過e個情況, 但政府牙科診所可不可同工人鑲牙, 她們都有身分證係唔係就可以看政府的牙醫呢?
好似無鑲牙

首頁

尾頁

跳至