夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

熱血勳章

Foreverboom30 發表於 20-10-28 19:10
以為C6 同小三斷尾,點解近排又搵返,究竟點先會分開,有冇 JM 討論下

直接俾個仔佢湊。。湊左幾日佢就同小三吵大鑊。。之後就覺得小三唔適合佢。。
當然我情況係因為我本身身體吳好。。同佢係好緊個仔。。
我話左如果再發生同樣事情。。我都係會要個仔跟佢。。所以如果佢想搵小三。。先要安排好個仔。。
事情已經發生過左兩年幾。。現時為止都無再見到佢有古怪。。
但人人情況唔同。。我呢個方法得可能只適用於我自己。。我唔會建議其他參考。。
之不過同一個道理就係只要你搵到佢個死穴。。而我隻佬嘅死穴就係個仔。。

子爵府

熱血勳章

kl1 發表於 20-10-28 23:32
如果遇到一個肯湊小朋友嘅小三就真係輸晒!

都係。。

子爵府

熱血勳章

addicted 發表於 20-10-29 00:29
即係話佢喜歡湊仔多過湊小三?
定係知湊仔辛苦,唔敢冇左你(因為仲愛你)?
...

佢之前有小三因為有我湊住個仔佢放心。。愛唔愛我就肯定佢愛自己多啲。。

子爵府

熱血勳章

858D 發表於 20-10-29 01:25
我猜估,你老公個死穴亦係我先生嘅死穴。多數女人小三都會敗在男人的子女之下,但若我先生遇上一個不會敗在 ...

當時有用。。當然唔係以後都有用啦

子爵府

熱血勳章

kl1 發表於 20-10-29 08:18
我覺得直接開排頭,一係要小三,要小三就放棄子女撫養權,最緊要俾足贍養費
...

改性先係重點。。又吳湊又吳養。跟咩佢性?

子爵府

熱血勳章

kl1 發表於 20-10-29 08:32
責任感去咗邊?

點知。。完全唔明。。又唔理又唔俾錢。。但就唔肯改性。。好趣怪

子爵府

熱血勳章

eklour 發表於 21-3-20 21:26
你小朋友依家幾大? 我同你情況差唔多。
到小朋友大啲時你諗住點算? 到時你都老,會再難啲搵返自己嘅生活 ...

無得點算。。只有睇開啲。。講真。。雖然而家我同佢表面上係無問題。。但發生過邊有咁易可以忘記。。只能夠盡量淡化。。老左我又無咩所謂。。我小朋友都好錫我。。有佢哋係身邊陪住都可以彌補到多少嘅。。
人越大就越係睇化。。有時候都無得強求。。如果真係佢又臨老入花叢。。咁我咪就做一個遲來的單身貴族囉。。(///▽///)
總之就係去學會放鬆。放手。放下。。人生就自然好過好多。。

首頁

尾頁

跳至