夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

如果妳家姐好愛佢老公, 唯一辦法係扮唔知, 佢老公已經有仔,父子骨肉情係冇得斷, 如果抖出黎, 只會家變, 佢老公好大機會揀二奶果邊, 到時驚妳家姐崩潰。:sad:
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

妳記得保持冷靜, 呢個關口靠妳做軍師, 幫妳家姐鎮靜面對!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

原文章由 mastergirl 於 08-10-30 19:57 發表
督穿佢定唔督

保持現狀?

揭出來可能會輸

接受姐夫享齊人之褔

邊有打杷狐狸精忍到10年!!

好賤呀!!!!! 我家姐點呀, 都人老豬黃!!!!!

好煩呀

希望妳唔好怪我客觀d去睇, 我估計呢個女人不求名份, 正常二奶有左bb一定諗盡辦法逼個男人休妻, 個自己個仔有個正式既家, 但佢冇咁做, 十年, 如果真係同呢個男人生既, 佢都接受到男人過時過節永遠唔陪佢同個仔(少d eq都受唔住呀!) 佢都唔係一個普通女子, 唔同一般心態覺得做二奶好叻好巴閉既女人, 妳要家姐真係淡定d黎, 如果唔係就俾個女人比左落去, 你係男人, 見到一個溫文淡定, 一個要生要死, 只會逼佢去左果邊....

我自己睇法係最衰係妳姐夫, 個女人一直跟佢咁多年, 同樣人老珠黃....時間對每個女人都咁公平, 最錯係妳姐夫, 一腳踏兩船.

但係佢始終冇拋棄妳家姐既意思, 我諗佢都仲有良心.....

首頁

尾頁

跳至