自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

http://forum.baby-kingdom.com/space.php?action=viewpro&uid=115801

mat媽13號仲有上過黎啊...好難過....

Rest in peace...
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

原帖由 小咪媽 於 10-12-19 14:41 發表
指定的用戶不存在或已被刪除,請返回。

咁快就del埋佢添呀

RIP

唔係呀, 我仲見到啊.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

就算會員離開左我地, 相信管理員唔會咁無情刪左個戶口. 永遠都係一家人....

王國長老

王國長老

原帖由 小咪媽 於 10-12-19 14:51 發表
SORRY, 唔好意思,之前係我攪錯左,以為del左佢

唔緊要, 妳都係有情有義o者, 大家都心痛mat媽既離開..

王國長老

王國長老

魚生,謝謝通知。希望佢先生節哀。

王國長老

王國長老

原帖由 1013angel 於 10-12-19 15:35 發表
墨版主,我'偷'咗妳張相嚟用住先,遲啲還...

唔駛客氣.
唔知mat媽有冇小朋友.

王國長老

王國長老

原帖由 Coco926 於 10-12-23 09:41 發表
感謝各位關心MAT媽既朋友,有心了...

我們一班0509代表於今週一已送了MAT媽的最後一程,她看來樣子很安詳,請大家放心好了..

雖然對大家來說都未能接受,但在世的人,總要好好活著.願MAT仔及MAT爸加油... ...

謝謝, 我都希望mat媽的丈夫及兒子好好活下去.

王國長老

王國長老

原帖由 Mat爸 於 11-1-20 00:20 發表
我今晚偶然上BK及上0509討論區才發現有這個topic,感謝魚生在mat媽患病醫治中的鼓勵及意見,亦感謝各網友留下的祝福及慰問。雖然她很突然地離開了,是意料之外,但她在最後一星期臥床不起痛楚萬分之下仍有盼望會有康復的一天 ...

mat爸:

如果仔仔升小一後, 功課或要請補習跟進的話(考慮到你要工作未必可以早早回家替仔仔溫習), 又是一筆費用, 或者可以考慮黃埔宣小.

祝一切安好.

edea

首頁

尾頁

跳至