自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

我懷疑有人估錯人, 去左人地個TOPIC講單打左另一個會員. 我會再查查.

但你地唔肯定時, 小心話錯無辜既人, 形成挑釁. 如果人地係無辜被話, 版主都要保障佢.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

ada_790712 發表於 11-8-3 22:26
我講港童又回一些無謂的帖!
我唔理佢地,又話我對牛彈琴!
仲有人叫我去死
我見唔到邊位叫ada去死, 但請各會員留意, 基本版規係唔可以人身攻擊, 叫人去死十分不恰當, 版主會出警告.

ada妳如果留係BK, 妳都應該要知道有人唔喜歡妳. 其他會員有言論自由, 暫時版主無打算干預 . 我都再提提, 你經常投訴會令人更加唔喜歡妳, 呢一點妳要自己衡量.

但我都希望大家適可而止, 同一個人係咪有必要再一直講落去? 版主已經收到會員意見, 有D回應開始演變成人身攻擊及欺凌. 既然已經爆料, 爆完都無謂再窮追猛打, 令大家由支持變成反感. 見好就收吧.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

ada, 再講, 我都同意, 妳港童個主題無上文下理, 十分無厘頭. 妳講述事件冇頭冇尾, 叫人點俾意見?

記得之前妳都有個主題話有人非禮個女仔(唔知我有冇記錯), 但相片根本見唔到有咁既事. 妳出主題真係要謹慎D, 好誤導.

edea

王國長老

王國長老

我希望見到論壇早日回復和平. ada要改善, 而大家都要小心, 唔好踩過線去人身攻擊. 爆發左幾日, 都應該回歸寧靜. 今晚收左一個又一個PM, 都係同我講覺得去到欺凌, 希望版主停止呢種行為.

所以我都希望大家冷靜落黎, 唔鍾意一個人, 唔需要再刻意講佢. 爆完料, 起完底, 相信大家心中有數, 再狙擊都冇乜意義.

edea

首頁

尾頁

跳至