自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

taiming 發表於 23-8-2 11:11
純呻,入職3年,坐對要個大叔(面對面,中間有塊矮partition ), 日日kiki camcam, 每日9-6每分鈡一次。初初 ...

咁嘅工作環境可以忍到三年, 樓主忍耐力真係好高, 比著我三日就忍唔到, 就算做落去都一定要掉位
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

珊瑚宮

taiming 發表於 23-8-2 11:25
真係冇計,呢度樣樣都滿意,唯獨呢個伯父。

随咗呢樣,佢仲有好多討厭嘅習慣,坐佢對面受晒,但我冇理由 ...

唔係唔做, 係要求掉位, 希望遠啲影響你工作少啲

珊瑚宮

taiming 發表於 23-8-2 11:29
冇得掉,我公司得3個人得3個位
冇地方都冇辦法, 不過比著我就寧願唔做, 對我來講係接受唔到~

珊瑚宮

taiming 發表於 23-8-2 14:11
講句衰d佢冇家教,食野什什聲勁大聲果種,食飽就gur又唔遮咀。但我唔會為咗呢d人放棄自己份筍工(我自己認 ...
人地有冇家教我唔會評論, 對我嚟講, 工作環境好重要, 同事都好重要, 所以我只係話我接受唔到有同事日日發出咁嘅聲音, 我覺得係一種煩擾, 工作時間影響我的情緒, 所以我唔做~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊