親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:請問有無jm 用過Alvin 租車?

我book 左8月27 and 29

大宅

引用:完咗一程先比,次次唔同司機。Passport差不

原帖由 Bingb 於 15-07-09 發表
完咗一程先比,次次唔同司機。
Passport差不多過關時比司機。佢交比海關,基本大家不用下車。海關望下個樣 ...
E, 佢要我第一日比晒錢喎

大宅

引用:Quote:原帖由 ckymama 於 15-06-26 發表我b

原帖由 sugar9413 於 15-07-08 發表
我同你一樣呀
咁佢有冇叫你第一日比晒錢呀

大宅

引用:Quote:原帖由 ckymama 於 15-07-09 發表咁

原帖由 sugar9413 於 15-07-09 發表
我又無諗喎,佢淨係話“到達付款”
佢寫明 8月27日付清給司機

大宅

引用:上星期去完星加坡,alvin超好人,book車司

原帖由 wingma1101 於 15-07-09 發表
上星期去完星加坡,alvin超好人,book車司機會準時到達接送【其中一程有少少誤會,但alvin好有禮貌道歉】下 ...
請問你係咪第一日比晒錢?

大宅

回覆:請問有無jm 用過Alvin 租車?

8月27 包車去angry bird, 玩完再去legoland.
新加坡車,新車,司機冇交流。
原本唸住行理放車上,點知司機話,去legoland係第2架車,咁我哋就拎埋行理落車,寄放angry bird. Whatsapp問alvin去legoland 車資料, 佢話原車去,我同佢講,司機話第2架車,佢答我要check反公司。最後黎架馬拉車,短短路程同司機都有計傾下。
8月29 包車legoland 去3d館,再去機場。
馬拉車,司機好nice, 原車去機場,行理可放車上。

大宅

引用:上星期用咗Alvin三轉車, 由約開始都感覺良

原帖由 Cheukmum 於 15-08-31 發表
上星期用咗Alvin三轉車, 由約開始都感覺良好, 但司機質素幾不穩。因為我們五大四小, 有老有嫩, 由新加坡去l ...
你搭唔識路嗰架車,車牌修咩呀

大宅

引用:Quote:原帖由 ckymama 於 15-08-31 發表你

原帖由 Cheukmum 於 15-08-31 發表
無記錯車牌是JQE8690
我反新加坡嗰程車個司機都唔係好識路,佢都係睇gps. 車牌唔同,個司機都nice嗰。
我話去新加坡3d館,佢話新加坡冇3d館,得臘像館,我比地址佢睇,佢話嗰度係睹場,咁我哋google左個街景比佢睇,佢話嗰度冇3d館,如果你哋係去嗰度,我車你哋去。
我坐緊車時,whatsapp Alvin問佢新加坡3d館地址想confirm. 我哋到左佢都未覆。
去完3d館,坐車去機場時,傾開傾就問佢揸左幾耐,佢話揸左2個月。
我都唔記得Alvin幾時覆我whatsapp, 佢話佢都唔知新加坡3d館响邊,叫我問司機,司機最清楚,因為我哋已經到左,所以我都冇話反比佢聽司機唔知。
但係最初我plan行程時,因為3d館有2間,新加坡和聖淘沙,我問過佢,係佢話比我聽新加坡嗰間大啲,我先plan去新加坡嗰間。

首頁

尾頁

跳至