自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wingwingyee 發表於 21-6-17 18:24
99搞唔成c6同我離婚, 而家又搞埋D仔女, 好似無野可以stop佢咁, 想請教JM 們有咩方法?

事情係:大概兩年前我 ...

上次係咪話考試其間都要你地去佢到?
你強硬啲啦⋯⋯
係仔女面前講你唔好,已經洗腦啦!你想第時你仔女同你老公一樣順曬奶奶意,趕你出街先安樂
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

kayen 發表於 21-6-17 18:49
你ftm?點解保護仔女要聽C6講?

唔關ftm 事呀⋯⋯我當年都係唔比見就唔比見
理得佢邊個
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

wingwingyee 發表於 21-6-17 18:24
99搞唔成c6同我離婚, 而家又搞埋D仔女, 好似無野可以stop佢咁, 想請教JM 們有咩方法?

事情係:大概兩年前我 ...

老人家要尊重
兩公婆要包容
但教壞我仔女就無面比

水晶宮

wingwingyee 發表於 21-6-17 21:21
回覆 kcpak 的帖子

咁你話唔見就唔見,你老公有冇話你?佢都同意?

初初都有嘈,佢仲成日搵我爸勸我
後期我老爺奶奶態度轉好,我都無野,有時叫佢返屋企食飯等等,係佢唔肯去⋯我終於明白,佢自己都得到解脫

首頁

尾頁

跳至