自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

係咪要接架,咁我講個停車場既故事
我有個朋友,對靈界感應好強,但唔系陰陽眼,有排佢都幾黑仔,有一晚佢同老公去街食飯,咁老公要泊車就叫老婆去攞位先,咁我朋友行到lift口,無啦啦擰轉望下個老公,就見到老公隔離位坐左個紅色既女人係到,仲想摸佢老公,咁以佢既經驗話佢知,一定係個味野,心就鬧左一句“你唔好搞我老公,我唔放過你”,咁紅色女人就消失左,但估唔到呢個女人居然懷恨在心,跟左我個fd反屋企

男爵府

回覆樓主:

有架,不過要夜d先得閒寫

男爵府

booooooger 發表於 16-8-16 17:58
係咪要接架,咁我講個停車場既故事
我有個朋友,對靈界感應好強,但唔系陰陽眼,有排佢都幾黑仔,有一晚佢 ...

其實初初唔知佢跟左反屋企,但個排頭頭碰著黑,連其他人都覺得佢面色唔好,見到佢個額係黑左,咁呢位朋友係有玩開水晶,有日去左相熟水晶舖到打等,個老闆娘都話佢印堂發黑,就介紹左個師父俾佢,咁師父話佢係咪得罪過“人”,當時朋友仲未聯想到停車場事件,就答師父無,個師父形容個靈體佢聴,佢先記起停車場事件,咁師父同佢做d野,以下內容由第二個人講反我知,因當事人唔肯講,師父帶左去道堂,唔知用咩圍左個圈佢坐,叫佢咩事都唔好離開個圈…………

男爵府

booooooger 發表於 16-8-16 20:06
其實初初唔知佢跟左反屋企,但個排頭頭碰著黑,連其他人都覺得佢面色唔好,見到佢個額係黑左,咁呢位朋友 ...

個師父做法既時候,當時人好痛苦岀曬汗咁跪係個圈到爭札,好似驅鬼咁,但我都唔明,俾野跟又唔系鬼上身,所以唔好問我點解,唔知搞左幾耐,我個fd就虛脫咁款,之後話覚得好攰好攰,事後一段日子見反佢,真係額頭無再黑忟忟,而佢都無再頭頭碰著黑啦

男爵府

sjnl43 發表於 16-8-16 21:05
我想知幾多錢?

睇鬼故經驗, 有cf 係心意利事, 學道幫人積工德, 利事都係捐返出去

好似無收錢,但就要捐d野去老人院,not sure

首頁

尾頁

跳至