夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:就系系度見咁多keyborad 判官 我先特登

原帖由 nsrpgm3 於 14-08-17 發表
就系系度見咁多keyborad 判官 我先特登開個AC來應戰
請繼續放馬過來
俾你贏咗我哋又點?好x型?使唔使頒獎俾你呀。咁大個人諗嘢都不知所謂。

贏咗我哋輸咗頭家,最終on9果個係你自己呀,男人!!!

luck_tang  agree!  發表於 14-8-27 16:35
ema0128  真心膠 X2  發表於 14-8-20 12:29
貧窮媽媽  佢真係真心膠   發表於 14-8-20 01:50

男爵府

引用:回覆 啤梨b女 的帖子你地D花生友系度睇兩句

回覆 啤梨b女 的帖子

你地D花生友系度睇兩句話 就教人離婚 仲若無其事當自己系法官 咁X得閑 去 ...
你睇到我邊句叫你離婚呀,咪老屈呀。撐大你對c眼睇清楚啦!!!對住你啲人真係斯文啲都唔得。咁大聲鬧人判官,你衰在有打老婆架,佢報警你就收皮啦,咁勁喺度兇人。。。對住啲警察咁嘅態度講嘢我話你型。

男人老狗喺度同女人揾交嗌。哋蕉啦你

nsrpgm3  你可以幫佢報警  bitch  發表於 14-8-17 20:01

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

回覆 啤梨b女 的帖子

你地D花生友系度睇兩句話 就教人離婚 仲若無其事當自己系法官 咁X得閑 去 ...
如果我係bitch,你咪係狗公囉,門口狗個隻,淨係識網上亂吠,打老婆,群腳仔。

男爵府

回覆 啤梨b女 的帖子

咁勁做咩點評鬧我bitch 唔直接回覆我?怕死呀?男人老狗做埋啲嘢鬼鬼祟祟。

rosieee  b 女!不要為其他人勞   發表於 14-8-20 15:28

首頁

尾頁

跳至