自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

你又古怪咗啲既咁樣好似玩緊佢咁

侯爵府

seaheart88 發表於 24-4-17 22:05
係wor。。。Covid 2023都過左成年。。。。。。現在都2024才安排都叫即刻?。。。。

...

我屋企人個印姐已經返過去印尼幾次啦⋯⋯ 佢次次都拎好多嘢&返嚟都買好多印尼特產,每逢印尼新年又會封每人$100利是俾我哋,做咗好多年都仲keep得到very good樓主同姐姐似乎欠缺了溝通

侯爵府

Crystalivy 發表於 24-4-18 00:31
Covid過一年你印姐返鄉下幾次?你講真

係啊,好出奇?佢都做咗十幾年喇,大家關係好好

侯爵府

Fishqqma 發表於 24-4-18 03:55
3, 4個月飛一次。

2022年尾都已經返過一次。

侯爵府

Fishqqma 發表於 24-4-18 07:59
呀!幾個月飛一次,每次留幾耐呀?

大概10日囉,返去其實都好方便,佢住Jakarta,已經係有米姐姐嚟㗎喇
其實飛咗3次啫,我順口講咗個幾字

侯爵府

竇漪房 發表於 24-4-18 08:51
嘩!張UO咁抵嘅 請問係咪當時有咩promotion r?我家姐姐都要回鄉,我最近睇緊機票
...

我見UO最近新開咗條航線係去Clark,啱唔啱你姐姐?

侯爵府

Crystalivy 發表於 24-4-18 07:58
你話係咪係囉,一年飛幾次

好印姐難求呀,我哋好珍惜佢㗎佢以前喺富豪屋企煮開鮑參翅肚既,之後朋友介紹俾我屋企人,一做就做咗十幾廿年,其實佢已經算係有米嗰種,繼續留喺香港只係為咗避老公佢煮得一手好菜,好在我唔係負責俾錢請嗰個,我只負責食啫

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊