跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都係住紅磡,阿仔在07年10月3日出世,我都係成日行吉之島,阿仔就唔覺悶,但我就黎悶死,你得閒相約出來,我想仔仔同多dBB玩,仔仔好鐘意同阿婆玩,玩到好開心,阿婆一走就發脾氣..而公園就會等老公放假先行下...

[ 本文章最後由 joey82joey 於 08-5-30 12:29 編輯 ]

男爵府

近日天氣開始好轉,大家有無興趣約出來呀?大家有咩意見呢?

男爵府

如果你地約去TEA記得找我,海邊我就唔去,因我仔仔好怕熱,一熱就發脾氣...

男爵府

你地攪活動,記得找我,我是全職媽媽,所以好得閒
原文章由 Prudencelamlam 於 08-7-28 17:09 發表
去邊?有無提議?有無其他人有興趣?

男爵府

預賣我得唔得,金我應該留電話俾邊個媽媽作聯絡
原文章由 magmagyau 於 08-7-29 00:02 發表
時間:01/8星期五..地點:鳳城/陶源/客家..(或者唔怕行遠小小..漁人碼頭..下午茶都幾抵食.又唔多人..).

男爵府

後先我打電話去鳳城,佢話有下午茶:2點開始,跟住想問佢d收費,之後佢就收左線...今時今日金既服務態度
原文章由 Prudencelamlam 於 08-7-29 10:00 發表
多啲媽咪一齊真係好
不如暫定鳳城,星期五, 我會PM大家我的電話,請你地call我大家再夾時間(鳳城有無下午茶時段?你地介唔介意食遲啲?) 因為我今日下午開始上唔到網,屋企部電腦又壞咗,所以唯有靠你地打俾我,唔 ...

男爵府

由於Prudencelamlam電腦壞左,金我代她召集媽媽...
日期:8月1日(星期五)下午2點
地點:客家 (delifrance隔離)
在酒樓門口先集合(即係delifrance同豐澤之間個門口)
有問題可聯絡我或Prudencelamlam

人數:1)Prudencelamlam
2)joey82joey(即係我)

男爵府

我個bb是仔仔...張相睇黎似女女?
原文章由 magmagyau 於 08-7-29 11:31 發表
joey82joey你隻仔定女呀

男爵府

由於Prudencelamlam電腦壞左,金我代她召集媽媽...
在酒樓門口先集合(即係delifrance同豐澤之間個門口)
有問題可聯絡我或Prudencelamlam

2)joey82joey(即係我)

男爵府

有問題可聯絡joey82joey(pm/電話)/
Prudencelamlam(只可用電話,電腦壞)

2)joey82joey
3)ChaCha4 ...
4)magmagyau
5)muimui8386

男爵府

ok,我留個電話號碼俾你,方便聯絡...check pm
原文章由 krislee 於 08-7-30 12:57 發表
我8月1日(星期五), 上午有o野做,驚趕唔切.
如果嚟到,都應該要遲到,到時call你地!

男爵府

金等我通知其他媽咪
原文章由 magmagyau 於 08-7-30 23:20 發表
我仔話我知....客家_改左名後叫 我成日都唔記得改添

男爵府

地點:金囍閣(舊名:客家三代)
有問題可聯絡joey82joey(pm/電話)/
Prudencelamlam(只可用電話,電腦壞)

2)joey82joey
3)ChaCha4 ...
4)magmagyau
5)muimui8386

男爵府

當然可以,你可以先定左日子及攪咩活動,睇下有無媽媽join埋,你可找我,我是全職媽媽,我仔是07年10月,每天都對住個仔,都覺有點悶...
原文章由 orange_connie 於 08-8-1 00:27 發表
我住德man街呀, bb0208, 不過明天唔得閒, 下次可唔可以join埋我呀b呀

男爵府

我又係住蕪湖街,我個仔大你個仔兩個月,金可以約賣一齊,yeah...我在油站後面,你呢?
原文章由 Didi0525 於 08-8-2 02:47 發表
HIHI,

我都係全職媽媽,又係一個人對住個仔,真係有D悶,而且天氣又熱......我住蕪湖街,所以得閒就用仔仔行吉之島涼冷氣,得閒join埋一齊行下、飲下茶、傾下計啦~~~Vigo仔係07年12月

...

男爵府

昨日阿仔同matthew玩,又去了金耐街,今日阿仔勁訓,我就勁free,

男爵府

我都係呀,未收到e

男爵府

我收到d相..嘩!估唔到影左金多...
原文章由 ChaCha424 於 08-8-6 01:11 發表
Send咗相簿給妳們啦... 快d自己download返自己要愛的相片..想要full size的話另外再pm我!

**Prudencelamlam, 看到這message 就快d pm妳的e-mail address給我了 ...

男爵府

發覺最近有好多新的朋友,不如攪個聚會啦.....
大家有咩意見?

男爵府

好呀,仲可以慶祝中秋,不如今次唔好去飲茶,去一個可以俾BB自由活動金玩下,而媽媽可以交流下的地方,大家有無意見?
原文章由 orange_connie 於 08-8-26 00:57 發表
咁9月gathering呀

[ 本文章最後由 joey82joey 於 08-8-26 21:58 編輯 ]

首頁
12345...7

尾頁

跳至