影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

familyking 發表於 17-1-30 11:29
看還沒有人開舖,為了愛姐撐場,一於開舖讓大家討論,不能讓她太低調吧!

漏夜一口看罷兩集,第一集稍為平 ...

King 開舖,支持!

同意愛姐同靑霞一樣是氣質美人,演藝術家的確不作第二人想

子爵府

familyking 發表於 17-1-30 11:29
看還沒有人開舖,為了愛姐撐場,一於開舖讓大家討論,不能讓她太低調吧!

漏夜一口看罷兩集,第一集稍為平 ...
如果無記錯, 都院長子真名叫楊世鍾, 師任堂原本是他出道之作, 但因師內地批文遲遲未出, 拖慢播放日期, 變咗金師傅遲拍先播

做愛姐少女版個位朴慧秀, 氣質幾接近, 個角色都啱佢。佢出道作是龍八, 做小妹妹, 佢套青春時代 你有睇啦, 青澀可愛。

我反而覺得朴在內向的老闆做女一, 有點勉強

師任堂頭兩集, 略嫌平淡, 希望E3超越咗有大發展

子爵府

familyking 發表於 17-2-1 08:31
因之前的Dramaq 及maplestage 也不能看了,我在網上找了一個tv543的線上看,暫時還可,希望幫到你。
...

E3 有進步,講小情侶多,愛姐將來同宋承憲婚外情

子爵府

familyking 發表於 17-2-2 22:52
應該韓國那邊逢三,四晚,這邊四,五翻譯後上傳。

E4 你應該滿意,一集推進了好多劇情。但我對個啲士大夫挾制皇上呀、貪官污吏呀,興趣不大,無又唔得,好矛盾。
陰功,好似梁祝咁,刀仔遲來幾天,愛人變咗人妻。

嘩,唔講得婚外情,怕壞了愛姐形象,呢段柏拉圖式戀愛,點講2O幾集?

子爵府

Pr0udfish 發表於 17-2-2 22:32
E3悶嗎?我覺得可以喎,一對小情人給我相當好感,用比翼鳥蓋印作為鑑證線索,令幅金剛山圖立即浪漫起來

刀 ...

係囉,無小情人海誓山盟,點舖墊30集李謙為師任堂守身不娶

子爵府

Pollyowen 發表於 17-2-3 16:52
E4未睇, 係做左邊個老婆?

連名都嗡唔出,E3有個書生賴在烏竹軒唔走嗰個

子爵府

familyking 發表於 17-2-3 22:26
差不多人人都有穿越,連師任堂個跟班肥妹仔/現代街坊,李謙/學弟,皇上/衰教授,師任堂/助理教授,很多都 ...

我想有宋的現代版,最緊要著西裝,你知我西裝控。真係唔鐘意韓劇古裝男扮相,又要留鬚,未見過好様的

子爵府

familyking 發表於 17-2-11 17:52
最不明何以石順能嫁給了高官大人,亦沒解釋,看她重遇義城君,但他仍沒將她放眼內,可能之後又要害師位堂 ...
佢係鬼怪

HappyHappyMa    發表於 17-2-18 17:49

首頁

尾頁

跳至