婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

通常有咁世界級港女完全係因為家中造成,你男友絕對是幫兇囉!此外,如果男友同你話家姐無問題,我諗你有分手思想比較好,如果樓主條件不差既學識和家庭,當你畢業回港後再落本錢打扮下,一定會有更多更好更廣闊既雄性森林等待發掘,絕對是經驗之談,妹妹。

除非本身地底屬豬扒和巳年過35歲,否則不需要急於一時。眼見好多人都可以揾到一個比一個好。當然想入豪門唔係咁玩法。

WoodyDot    發表於 15-7-22 16:49

伯爵府

回覆 Sandyestelle 的帖子

好,等你最新報料,如何反擊癌細胞港女。。。

記住廿幾歲真係至少重有10年時間去揾過一個有錢有面有學識男人囉!

伯爵府

Pandorrabbity 發表於 15-7-21 11:12
讀完書先諗啦, 佢地依家只係妳男友同男友家姐, 唔洗叫C6同姑奶住啦...開開心心拍下拖咪好囉...唔洗諗到咁遠 ...
同意,咁快叫c6和姑9,完全唔啱數呀!除非巳舉行定婚儀式或生左小朋友但未簽字啦。
做女人,特別女仔千萬別太快塵埃落定,未婚同居不是新潮代號。

伯爵府

聽你咁講,你男友都耳濡目染,有揾你著數傾向喎。鄉下人話出城唔識路唔出奇,但態度就無禮貌和老馮,
其實點解你男友下下要問女友借車呢?
咁大個30歲男人有無尊嚴架?
真係越黎越覺得佢無鬼用。

伯爵府

其實你媽咪分析啱一半唔啱一半啦!即使男友平日對你如何好,如果唔識自動波咁隔離/簨選佢2位騎呢家人,對你地以後都係影響深遠呀!三思~

唔好忘記雖然狠下心腸,對癌症港女可以一刀斷唔理佢以後死活,但人地亞媽又點可以一刀切呢?做兒子既點都要顧忌多少父母啦!
便何況人地亞媽比個女識做戲,你男友仲咁細路仔驚家人嬲。好難至可以訓練成材。

伯爵府

樓主,港女真係好好好好頂忍囉!面皮咁厚駛鬼化妝。

伯爵府

felicesmile 發表於 15-7-22 18:42
真心講句, 分手啦。 你男友呢刻仲會因愛而忌你 3分, 但到結咗婚有埋仔女, 日後真係會因佢屋企人你會成日 ...
嘩。一針見血,好中。入左門,真係名正駛死人地個女~新抱。
未入門,都仲可以話痴人地金糠,但之後就名正言順搶和用。

首頁

尾頁

跳至