心聲留言

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

各位晚安.

010,

我係hk, 不過好忙. 你去那處玩?

原帖由 010 於 09-1-30 23:58 發表
no one here?
i only have 15 mins left jar!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

各位早.

eric,

放假忙拜年, 忙去街 - (初四去左海洋公園, 人多到嘔, 仲見到sukiema一家五口), 忙帶孖寶返課外活動, 仲有幾日先放完假, 有排忙.

010,

阿仔俾魚食腳皮, 佢有無驚? 古兜好唔好玩?
已經康復就好了, 不過你都要小心身體.
前2日帶阿仔去保健, 護士話佢比去年檢查, 只重左0.4kg, 睇來佢都係瘦身成功, 身高都仲keep得住90幾%那條線.

各位,

見到沙x道遊樂場砌緊花燈, 睇報紙見到6號有綵燈睇, 你地得閒都去趁下熱鬧啦! 記得往年係無得睇架.

原帖由 010 於 09-1-31 22:28 發表
晚上好

返左來啦...人家白花RMB6上網揾你地
竟然無人啋我...下次唔鬼理你地啦!

必必
我地去左”奶奶”鄉下-新會城+古兜...
仔仔終於玩左魚仔食腳皮啦...

今次上去頭兩日好凍...29晚我病鬼左
...好在有帶藥咋.而家返來重病病地

新會城...原 ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

各位晚安.

yanma,

唔駛錢入場, 所以先去行下.

eric,

除左那幾日紅日之外, 所有課外活動都照常.

原帖由 yanyanmama 於 09-2-1 20:18 發表
我地之前咪話過, 千其咪初一至初十去囉, 坐cable car要等成45分鐘以上

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

各位早.

010,

係大陸上bk真係好辛苦, 終於俾你上到, 真係要讚下你先. 你個仔泳術都好叻.

eric,

昨日返到家實在太攰, 都無心機call你地, 睇唔到細腸.

各位,

昨日去左大埔踏單車, 好多人, 等左好耐先有位泊車, 踏完單車去左林村睇下株膠樹+得獎toilet, 返到家已經唔想旭.

原帖由 010 於 09-2-1 23:45 發表
晚上好

必必
古兜設施都OK,但真係好多人/好多團...我地只選左最少人時間去左一次便算啦,仔仔唔驚...重係個池到swim話要看d魚喎...要個哥哥係咁同佢講...唔好swim啦,下面好多石嫁>o<

yanma
RMB6....係唔貴...但人家要花好耐先連好條線...又要s ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

010,

我地都好多年無去過, 今次見到, 附近環境好好多, 仲有睇下株病左既許願樹及膠樹, 都幾特別.

公廁係一個比賽中得到銅獎.
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7006062803244

http://www.fso-tela.gov.hk/chi/lib/locations_search_details.cfm?type=1&File_No=01083

eric,

sukiema時時週圍去, 好容易撞到佢.

yanma,

你地無去踏單車, 撞唔到你.
原帖由 010 於 09-2-2 10:33 發表
yanma/eric
兄台打緊on-line game嫁.佢係想我唔好煩住佢咋

必必
自從棵真樹生病,我就無再去過林村啦!
我都想去看株膠樹,但得獎toilet係咩來嫁.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

各位晚上好.

今日下午北上, 去左深圳書城+家樂福, 今次唔搭黃巴, 改搭西鐵+巴士, 真係平好多, 因為小童有半價, 不過我地唔係好識路, 找左一輪先找到巴士站, 下次識路應該會快好多. 今晚11點幾先返到家, 又係好攰的一天.

原帖由 Eric-papa 於 09-2-2 23:26 發表
你地夾錢送張機票比你老板飛

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

應承帶佢地去書城買書, 趁放假要去一轉.

放假都無時間係家, 明早阿仔又要返學校學樂器, 跟住中午去拜年.

原帖由 Eric-papa 於 09-2-3 00:53 發表
做乜又攪d 下午北上.............................

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

各位,

返來了. hi hi...........
原帖由 tramtram 於 09-2-3 10:59 發表
喎, 咁混亂, 下次, book 完, 臨出發都要再打去酒店
re-confirm.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

010,

原來搭西鐵只係2個站就到元朗, 都好方便. 我見有巴士去深圳灣, 不過去福田口岸就可以直接搭深圳地鐵, 真係方便過係黃崗/羅湖, 而且車費又平好多.

yanma,

等得大小姐起身, 食埋午飯, 都要差唔多2點先出發.

maku,

你個女都好近, 好方便.

我個仔2月23號係ymca.
個女就煩, 3月5日, 要去到tuen mun仁濟醫院第二中學......張紙講明要搭完巴士再轉輕鐵先至到.......我都未搭過輕鐵, 好彩係下午, 都有時間摸去.
阿女今個星期六考樂理, 現在忙於操卷.

首頁

尾頁

跳至