跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

報到

書展妳地個個都收獲豐富喎!

大宅

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

wandyfok,

我Sunday帶o左傑傑去青衣城睇早場, 跟住去冒險樂園玩到around 12:00pm.

我平時日日放工都經過青衣城, 但唔見恩恩bor :-|

恩恩係咪黎o左青衣渡假

大宅

我呢幾日都有溫功課, 可能溫得唔夠, 唔知恩恩有表演tim
個表演幾時做 , 做完未 , 係就等我試o下認o下恩恩, 睇o下似唔似張大頭照先![quote]
聰明豆 寫道:
恩恩有表演呀?? 就算係傑傑MA會吾會認吾到恩恩呀? 好似未見過真人喎??

大宅

Kwan,

Hello , 妳係咪解封喇

大宅

激c , 等wandy黎confirm o下先
聰明豆 寫道:
[quote]
傑傑mummy 寫道:
我呢幾日都有溫功課, 可能溫得唔夠, 唔知恩恩有表演tim
個表演幾時做 , 做完未 , 係就等我試o下認o下恩恩, 睇o下似唔似張大頭照先!

吾係呀! 我吹下水問下咋!!! 講下笑咋! 吾係真係有SHOW呀?? [/quote]

大宅

等我打醒十二分精神笈o下見唔見倒恩恩先 [quote]
wandyfok 寫道:
恩恩無表演,不過會係青衣城出現啫!

大宅

溫完呢兩日d功課, 真係榭哂

0502,
妳做邊行架 , 成日都咁free!

育嬰院要$3,980-都幾拿利喎, 如果冇津貼, 真係請個外傭都得![quote]
煒良媽咪 寫道:
[quote]
Shirleywuwu 寫道:
煒良媽,

育嬰院園長同我講,如果小b下個月入院,重可以問社處申請津貼,但九月入院要問教育處

大宅

唔怪知得妳咁自由啦, 原來係大秘書; 勁呀 [quote]
kwan0520 寫道:
傑傑mummy ,

我在某大美國速遞公司做秘書, 我一年有24大假(按年資), 大約有5個星期.

大宅

唔好亂食藥住呀 ~ ~ 係咪有o左
聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
好頭痛~ :-( :-( 好似就嚟爆咁~~ :-( :-(

咩樹呀?? 係咪噖晚瞓得多得濟呀?? 有無食頭痛丸呀?? [/quote]

大宅

叫auntie幫拖o麻
Ka_wai 寫道:
如果唔關事,咁肯定係你個好"女婿"啦,晨咁早5點幾6點就醒,飲完支奶仲要我開tv俾佢睇barney喎。 唔該佢係坐係我隔離睇架,有時睇睇吓會拍吓我叫我一齊望。

大宅

唔怕啦, Jeffrey鍾意咪得lor :mrgreen:
聰明豆 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
你呢個阿媽都好得意, 你好自豪kinki有黑眼圈 ?-( ?-( ?-(

妳誤會我公仔既意思喇! 吾係自豪, 係見怪不怪咋! [/quote]

大宅

Ka_wai,

仲未有妳張靚相睇o既 , 係o米今日 , 莫非我睇漏眼

大宅

準備收工, 明天再努力~~追功課

大宅

Good morning....

wandyfok,
我琴晚又o係青衣城間粵翠軒dinner喎, 約o左葵青會d媽咪, 9個c奶+10個細路, 7.吃到10. 妳有冇見倒我呀 , 最嘈果張檯呢?!
妳地去o左邊樹吃飯呀
希望妳地一家三口早日康服
wandyfok 寫道:
to all,
今日一早就同禧禧帶左個朋友and佢的女出左去mongkok,幫人做model影相,恩恩就同舅父出去mongkok。我第一眼見到恩恩,直情俾佢嚇親,塊面腫晒! 所以恩恩影相時只可以影腳仔咋!我朋友個女就做左主角呀! 之後同恩恩,禧禧,舅父母去左食lunch,之後就去左睇醫生,係我一家三口呀! :-( 禧禧就仲有d咳同痰,恩恩就serious d,有發燒,39.6度,面部敏感,右耳有少少紅左,作中耳炎,有咳有痰,我就俾禧禧傳染左感冒。 睇完醫生,我地全部人都返左青衣,傑傑ma有無見到我地呀? :mrgreen:食完晚飯就我同老公and禧禧返屋企,恩恩continue係舅父屋企渡假呀!

大宅

有冇睇Thursday 10:35pm 明珠台套"靚媽唔易做"呀? 都唔錯架 [quote]
我以前追睇"醫道"嗎. 宜家大左結局, 冇野做咪上BK囉.

大宅

家陣退o左燒未 , 有冇睇e生呀 , 慘慘 :-|
Kwan 寫道:
dear all,

good morning!

又輪到jasper病o拿, 昨晚燒到103, 要失patpat呀, 成晚都冇咩點瞓, 好水累呀 :cry:

大宅

我頭兩集都冇睇, 之後睇o下又問o下人之前d劇情, 我諗都OK o既, 得閒睇o下都無妨
[quote]
傑傑mummy 寫道:
有冇睇Thursday 10:35pm 明珠台套"靚媽唔易做"呀? 都唔錯架

聽好多人都話好睇. 不過未睇過. 之前冇睇過宜家先睇會唔會唔明架 [/quote]

首頁

尾頁

跳至