跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問宜家咁遲仲可唔可以落order啊!已PM俾你!Thanks

伸縮水手襪12雙組
商品號碼 : J68403
尺碼 : A組合9-15cm

售價 :JP¥ 1,090

針織褲2條組
商品號碼 : J66603
尺碼 : W組合 90 size
售價 :JP¥ 1,840

針織褲3條組
商品號碼 : J67002
尺碼 : A組合 90 size
售價 :JP¥ 2,040

男爵府

唔該晒,剛找到人幫手過數,請查收HK$347.9, Ref no.5186
Thanks!

男爵府

好嘢!個個阿b又有新衫/褲著喇!!

唔該晒wybaby同99:loveliness: !

男爵府

wybaby,

真係唔好意思要你打嚟提我,尋睌阿仔去咗打流感針我怕佢會發燒,所以要看住佢今個星期都唔會去得遠,如果你C6去開我哩區咁就煩麻晒你哋喇!若如果就唔到時間我下星期都可以過去葵芳拎架,當同仔仔行街之嘛!

十萬個唔該!:loveliness:

原文章由 wybaby 於 07-11-8 20:34 發表
部份 mami 約交收時間如下
( 睇下有無媽咪可以夾埋一齊 )
仲以為沙田友會多d添 .. 哈哈

- 11月08日 (四) 葵芳 6:10pm 交收
- 11月09日 (五) 葵芳 1:45pm 交收
- 11月09日 (五) 葵芳 4 - 5pm 交收
- 11月1 ...

男爵府

Hi wybaby,

我講唔好意思就真,你幫我哋訂貨兼分埋莊,我唔該晒你之真!:loveliness:
我已經pm咗個A/C俾你喇!你Check吓啦!:D

原文章由 wybaby 於 07-11-12 18:07 發表
直至今日只有包媽同腸仔包媽咪未攞衫 .. d 衫仔我巳經攞回葵芳公司 .. 如果要攞衫早一日通知我就得 .. 哈哈

晉晉bb今日唔好意思 ... 交收時唔記得帶埋d退款(又無帶銀包) 你 pm個帳戶資料比我盡快入返比你呀 .. ...

首頁

尾頁

跳至