親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

多謝分享.

想問CGMB內的漂流河用的大水泡是住客可以免費享用的嗎? 我都係暑假去住3晚. 房型同你一樣架.
:zombie

男爵府

yysmall 發表於 17-6-16 16:53
是免費享用 ^^
多謝回覆!!

男爵府

HippoHippo 發表於 17-6-18 01:43
Day 4 - Dinner buffet @CGMB Ginger & Lime

checkin 時見到原來CGMB入面有間餐廳叫做Ginger & Lime,每晚 ...

現在Ginger & Lime, CGMB 沒有咁平的BUFFET. 現在要THB888 +TAX. 吾知係吾係要到入住先有呢個OFFER呢?!

http://cdn.centarahotelsresorts.com/pdf/FB/CMBR/cmbr-promotion-june2017-ginger-and-lime.pdf?_ga=2.183837038.912919406.1497841571-2070931450.1496287389

男爵府

HippoHippo 發表於 17-6-20 00:23

我4月去時,在酒店大堂見到這張poster寫住555baht+

係呀. 請問點樣貼相架?

男爵府

HippoHippo 發表於 17-6-19 02:30
Day 5 - Rimpa Lapin 懸崖餐廳

這間餐廳出名是景觀靚,睇日落一流,食物質素就一般啦,如果專登坐半小時車,車 ...

Rimpa Lapin 懸崖餐廳 電郵回覆不接受星期五六日的訂座. 要WALK IN, FIRST COME FIRST SERVE喎.
所以我改左平日去. 睇來佢生意好好, 吾憂做了.

男爵府

HippoHippo 發表於 17-6-22 01:41
你地會住邊間酒店呀? 暑假去?
如住CGMB,可以call GRAB taxi/ UBER,去這兩個地方都係10分鐘車程左右,未必需 ...

我想去真理寺, 但小朋友會悶, 加上佢外表有點點...........恐怖. 算啦. GIVEUP!

我地估阿仔最鍾意係酒店玩SIR滑梯和飄流河, 玩極都吾厭的.

男爵府

HippoHippo 發表於 17-6-22 01:27
係呀,佢地似乎好好生意,我去那天是星期四晚,室內室外都座無虛席,仲要有人等緊位,真係唔憂做~ ...

係呀 佢係EMAIL講明過往8年都吾比星期五六日訂枱的. 咁好啦, 唯有我地讓步, 我改左星期四去囉. 無計..... 佢回覆已CONFIRM了. 我要最低最出那些枱.

男爵府

HippoHippo 發表於 17-6-20 00:23

我4月去時,在酒店大堂見到這張poster寫住555baht+

我係EATIGO 拿了35% OFF的COUPON, 跟著向酒店查詢, 佢話BUFFET都可以用到DISCOUNT, 所以扣番之下就係.............

2 Adults = THB 1,425.29
1 child = THB 356.31

都算抵啦. 好過888 THB .................

男爵府

HippoHippo 發表於 17-6-28 01:10
有35%off 抵喎我去那時都有用Eatigo book Aqua (最後唔夠時間去,cancel左), 但唔多覺有Ginger & Li ...

吾駛吾開心喎, 我前一排都吾見有, 前幾日都係督督下見到咋.
Aqua 好似貴DD咁. 我都有諗過呢間. 但我仔好LIKE吃三文魚, 我見GINGER有所以先訂......

首頁

尾頁

跳至