跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

會唔會改早一個鐘呢..?? 果日我要去飲..
六點走..唔知趕唔趕得切..
可唔可以預左我先.. 2a1b

原文章由 YuY 於 08-10-29 08:56 AM 發表
Jeco ma,

我咁o岩認得1/10 生日會攪手 ky2005 ja!
我淨睇你安排 X'mas party 已經好開心,可惜我去唔倒 !

子爵府

我想問埋有冇時租果d停車場架..??

子爵府

日期:12月20日(六)
時間:3:00-6:00
地點:黃金海岸二期會所

原文章由 KoB媽 於 08-11-3 01:43 PM 發表
我想問吓時間, 地點係邊到.......

子爵府

佢之前quote 左出黎..你睇下下面..

//
cute cute christmas party
食物:到會(五餅二魚,我已試過好幾次,好ok)
禮物:大家預備一份禮物交換,當然要0岩我地一歲BB玩啦!價錢$50-60
遊戲:(上次無經驗,淨係顧住擔心啊B,攪到無乜帶遊戲,今次應該ok架喇!因為好想見到咁多個BB一齊玩呀!最重要係幫佢地建立個朋友社群)
1. 繼續彩虹傘(今次應該夠地方玩)
2. BB表演時間(記唔記得上次各個BB都有D特別野,可以表演 0下,例如good-bye,thank you,眼定定,總之乜都得)
3. fung波波時間
4. 捐聖誕山洞遊戲
5. 聖誕BB爬行組 /學步組 大賽
聖誕帽大合照:咁多個BB一齊影(今次唔搵Eric喇,我見上次有好多媽咪和爹D都好pro,自己影啦,好無?)
抽獎:我會私人預備少少禮物比大家抽獎,大家也可自由預備多D禮物到時比大家抽獎!當然愈多愈好啦!開心D嘛!又有氣氛!
費用:$100(到時比)
桌球:for daddy 可以玩
//

原文章由 penny998 於 08-11-4 05:00 PM 發表
咦! 有我份喎! 我以為我趕唔切報名添! 請問洗唔洗比$先架!!

子爵府

我朋友又去..唔該幫我加多2a1b 丫.

原文章由 lavends 於 08-11-5 04:11 PM 發表
Cute Cute Christmas Party

1. lavends
2. Bellnyky
3. beibei0080
4. ky2005
5. adakitty
6. hkdaisyhk
7. yip_yuki
8. channgaki
9. zing88
10. 0710bb
11. micmmw
12. metoyou
13. zoeng
14. audr ...

子爵府

我唔記得左佢個BK 名添..
你留"子諾媽咪" 先丫..
唔該你..

原文章由 lavends 於 08-11-5 06:13 PM 發表
adakitty :請你留你朋友的名,因如果計埋你的朋友,我們就不能再加人了!即是說,我們的party人數已夠,因如果有媽咪再pm我,也不能再加了!謝

子爵府

請大家post媽咪名(方便大家認識)和 BB名係呢度(中英文也可以,你常叫的)和性別! (如有錯漏,請自己修改 )

Cute Cute Christmas Party

1. lavends Cary 恩楠 M
2. Bellnyky Bryan M
3. beibei0080 Heidi Sherton M
4. ky2005 wing chi F
5. adakitty Ada Jophy M
6. hkdaisyhk
7. yip_yuki
8. channgaki
9. zing88
10. 0710bb yan Ching F
11. micmmw
12. metoyou Zelig M
13. zoeng
14. audreybaby
15. RABB
16. zzeddy
17. catcat_mama 穎穎 F
18. penny998
19. blue-blue
20. 子諾媽咪 子諾 M

子爵府

copy 哂成個post,
然後按 "回應" 貼上..再加自己個名囉..

仲有你唔記得講 " 溵豬豬 " 係男仔定女仔..?

原文章由 yip_yuki 於 08-11-6 09:13 AM 發表
唔好意思,我唔識在原文加入名字,可否請各媽咪告知

子爵府

你地唔洗多謝我啦..我都係順便問下架咋..
攪到我有D唔好意思添..

子爵府

2-5 FIRST CHOOSE
3-6 SECOND...

子爵府

冇問題..到時我都可以早d出現...哈哈

原文章由 lavends 於 08-11-20 09:01 PM 發表
各位媽咪:
我已book了場,就大部分媽咪的意見:
時間:3:00-6:00
(真係唔好意思:幾位想2:00的媽咪,不能就到;但如果唔介意,其實你地可以早D黎都ok,因個場都ok,之前應該無人用;但個party正式開始的時間就是3:00,如有問題,隨時e ...

子爵府

Lavends,

我朋友 子諾黎唔到啦..因為佢要返工呀...
唔該幫我update 丫..

1. lavends Cary 恩楠 M
2. Bellnyky Queenie Bryan M
3. beibei0080 Heidi Sherton M
4. ky2005 wing chi F
5. adakitty Ada Jophy M
6. yip_yuki yuki 溵豬豬 F
7. channgaki
8. zing88 Cherry Sherman F
9. 0710bb yan Ching F
10. micmmw Gloria Chloe F
11. metoyou Achinny Zelig M
12. zoeng 桐桐 F
13. audreybaby Ada audrey F
14. catcat_mama 穎穎 F
15. penny998 PENNY 驊驊 F
16. blue-blue Jackie 桐桐 F
17. cat221 Kenus Matthew M

子爵府

你想幾點到丫..
我果日同jophy 上完playgroup 就可以過黎..
around 1:45分到..
我有兩隻英文兒歌..都可以拿過黎..
再唔係你打比我丫..
上次我比左我個mobile 你..有須要你可以call 我.

原文章由 lavends 於 08-12-1 11:11 PM 發表
beibei0080 :
Thanks for your big & lovely hand!
我諗好似上一次咁,如果你幫我地各位媽咪影完相後燒碟就好了!因我又聯絡緊D朋友仔幫我地影相,但未知搵唔搵到!
想各位媽咪幫手:
1 佈置-可能要早D到
2 ...

子爵府

禮物有..不過唔記得數幾多份..番去數下先..呵呵..
大概十份到..(有煮飯仔, 有車仔)

原文章由 lavends 於 08-12-3 09:34 PM 發表
Cute Cute Christmas Pary
強勁媽咪部隊:
1 佈置-adakitty, cary(lavend) (2:15到場地)
2 歌仔準備 - adakitty,
3 遊戲(cary + )
4 抽獎禮物 - adakitty 你係咪可以提供有禮物?
5 我將會在置樂美景餐廳訂到會, ...

子爵府

佈置你係咪買左裝飾??

子爵府

pm 左電話比你..不如你call 我傾..

原文章由 lavends 於 08-12-4 08:50 PM 發表
我都無話買D新野,我諗我會取一些已有的和買少少的,或者大家有無。而佈置是貼下字,吹下波,set下場,擺靚D禮物咁啦!因為上次經驗係最好早少少攪呢D野,咁大家黎到就開心D,企理D!你有無建議?

...

子爵府

唔該以下媽咪盡快sent 你地電話比cary or 我(ada).

ky2005
Yip_Yuki
channgaki
Blue-blue
cat221

識得佢地既媽唔該話比佢地聽我地仲未有佢地既聯絡電話..
唔該哂各位.

子爵府

仲差兩個媽媽...有冇人可以幫我搵佢地
OR 比個PHONE NO. 我呀..

ky2005
channgaki

唔該哂...

子爵府

唔洗客氣..
遲d再約埋一齊出黎玩丫..見到有咁多人同jophy 玩..好開心呀..
我已經識揸車去你到lu..& 同埋我係唔停得既人黎架..
再唔係新年又搞個party 都好...個個bb 都著住唐裝, 應該都好好笑...

子爵府

穎穎真係好似個model 咁坐定定比人影..
我個仔就冇時停...哈哈..

首頁

尾頁

跳至