夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

ChloePP 發表於 19-2-17 13:21
吓,但都有好多鬼佬都好沒責任的喎。你咁係崇洋。

下,昵D係咩年代既封閉觀念?
我身邊既 10個有8個都好有責任感好有家庭觀念

因人而異吾係因種族而異

翡翠宮

回覆樓主:

樓主其實都係時候諗下自己仲係咪會同呢個人一齊
分開左仔女都仲可以繼續當佢神咁拜
佢係你身邊到底為乜

翡翠宮

回覆樓主:

只係討論樓主個 case 吾好拉到到冥王星咁遠。人人經歷吾同,好多時討論點到要即止,無需要 chur

樓主,非常好奇,你老公一去到比錢位平時咩反應? 有D人係堅驚結婚呢樣我反而無乜所謂,落吾落名我真係要研究下佢性格先知佢乜心態

翡翠宮

莎拉公主 發表於 19-2-21 10:16
講多樣其實我之前已經瀨過一次嘢,我同對上嗰個partner 又係喺關係入面我信佢,跟住有啲嘢落咗佢名賣咗之 ...

咁我覺得真係要攤開黎講; 2個做左夫妻咁多年; 有咩唔可以講?
你有背景佢亦有; 大家都有恐懼,
有D女人將韓劇當真; 以為男人愛你就咩都得你講咩都yes
呢D, 初戀或者無咩history既單純男人, 可能都work (到時可能又嘈佢係媽寶)

有過去既人; 無可能一D諗法都無

男人都係人, 佢會有恐懼亦會有窒礙,

係佢眼中, 可能係老婆你會唔會用層樓黎要脅我簽名? 我平時既表現你睇唔到我係咩人?

大家心平氣和傾, 將你既過去同憂慮講比佢聽, 唔好保留
橫掂最差就係分開; 打哂底你仲有咩好驚?

翡翠宮

莎拉公主 發表於 19-2-21 11:25
其實除咗呢單之外,層樓仲有啲插曲令到我唔信佢嘅

咁如果唔止一樣野; 你咪趁呢個機會要好好諗下呢個人, 你是否仲要同佢一齊.
愈講愈多野, 你只會愈來愈睇佢唔順眼. 關係舜間崩潰

翡翠宮

莎拉公主 發表於 19-2-21 11:23
你肯定係男人嚟㗎 其實你講嗰啲嘢我哋已經幾個月前已經 溝通緊 心平氣和講過嘈又嘈過 但係都係 ...

唔買又得唔得?
錢袋係自己度, 唔洗亦唔會無啦啦唔見左
維持現狀

我唔係男人, 我只係一個阿婆

翡翠宮

莎拉公主 發表於 19-2-21 11:56
呢層我都有諗過, 我亦都試過執曬嘢話同佢講我唔需要靠你喇,我自己有錢怕咩啫,我大可以同啲小朋友自己生活, ...

唔好買唔好煩

從來唔好用錢去測試人, 一定輸. 我最evil我一定跪低.

成件事抹左佢. 佢再講你話唔買唔想因為一層樓失去你 (攞下分先...)

首頁

尾頁

跳至