親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

好睇你想嘆酒店定嘆天浪,&同咩人去?
目標係浪漫定親子⋯?
我曾住百老匯 覺得干淨、唔嘈、冇煙味 就已經好好。
由於我帶2個細路屬親子遊,全日玩水、外出遊覽和去其他酒店食buffet,好夜先回酒店沖涼瞓覺
第二朝又好早出去再搵食 和再玩一轉天浪,所以根本無暇「欣賞」酒店內設施
而家2千至3千幾一晚,我覺得加多幾百都可去一轉布吉 /台灣(家陣咁多廉航,大把選擇)
我5月時訂暑假7月中去澳門2日1夜,2大2細 酒店連船套票 合共$2010
For 4個人,抵呀!

別墅

Locherry1215 發表於 16-6-21 00:42
請問你訂邊間酒店?

百老匯

別墅

每天媽媽 發表於 16-6-25 19:23
請問百老滙ok嗎?我見d jm話係6間之中最差。其實房間是否很細?有冇浴缸(我仔想浸浴)。我同你一樣,主要係 ...

我嘅2個bb坐bb車 百老匯行去天浪係較遠 不過上年去過一次 我推住車仔又唔駛十分鐘喎(唔識路的話或需多點時間)
百老匯係銀河內最大陸feel既,不過都係果句,要嘆酒店都該去遠啲 有 真.自然環境 果啲
我目的係2細路玩天浪 ,食野會去其他酒店buffet, 平平地住百老匯,干淨就得了!
(有親戚做過香港香格xx酒店數年,都建議咪用浴缸較好⋯要用,就自攜即棄浴袋/膜 有咩傳染病就唔好啦 酒店唔會負責嘛 身體係自己的!)

別墅

每天媽媽 發表於 16-6-25 19:23
請問百老滙ok嗎?我見d jm話係6間之中最差。其實房間是否很細?有冇浴缸(我仔想浸浴)。我同你一樣,主要係 ...

百老匯大街嘅野 唔啱我2個B , 我上年食過杜小月有麵飯,不過細路唔太鍾意 大街唔係好大咋,大人醫肚ok.
上次落去 係剛有人表演 小朋友未睇過 都值得買杯雪糕去欣賞 (但啲表演唔係連續 要欣賞就要睇定時間表,話晒暑假 室外天氣熱)

首頁

尾頁

跳至