跳至

首頁

尾頁

大宅

SOGO 1年2次嘅減價聽日開始,雖然之前冇留意過買BB用品抵唔抵,不過我想去睇吓啲濾水器,熱水壼等等。
大家留意到有咩抵,不防入嚟share 吓吖!

另外,如果大家有HSBC credit card的話,可以於2 Jan 2011前,逢星期五、六、日去SOGO,IFC Mall & New Town Plaza購物滿$400,HSBC就會額外比返你最少8%rebate你(每日最多rebate$200),我朋友用金咭登記有9%rebate;另一個用白金咭登記抽到12%rebate).但先要打電話到82283188登記(詳情亦可打該電話查詢).

即係如果星期五、六、日係SOGO Thankful Week期間用HSBC credit card買特價品,就可以再平啲。

準備聽日去睇吓有冇野執吓先!;P

大宅

係呀!朝早冇咁多人架,放工後一定好多人。
記得用HSBC credit card 前打去做登記先吖!Enjoy our shopping! ;)

原帖由 lomy1216 於 10-11-11 13:36 發表

我都想聽日下晝請假去望吓有咩好野...如果唔係聽朝要開會, 想一早10am開門就去添呀!!!

thanks for the info, 等我都用hsbc card先!

大宅

Wah! 好豐富嘅資料呀!希望我聽日行到入去,之後都報吓料先!多謝你嘅資料!

原帖由 依媽媽 於 10-11-11 14:09 發表
我係網上見到.....

11月13日 (sat) 有combi high chair $2388
http://www.sogothankfulweek.com.hk/dailyspecial/index.php?store=cwb&promo=2

11月14日 (sun) 有chu chu 11件奶樽set $488
http://www.sogothankfu ...

大宅

各位,站時見到Nuk 嘅電子揼奶器材同埋奶樽消毒器,冇記錯折咗好似$8xx & $6xx, 另外仲有啲一set 3包嘅BB用品清潔劑,清衣液等等。
車仔,high chair好似有啲做8折。
由於我同老公都想照埋結構先買BB野,所以站時得個睇字。不過星期二會再去買野,希望到時少啲人可以幫大家睇清楚啲!
大家去時,記得用手遮肚,真係好多人!唔止自由行咁多吖!

首頁

尾頁

跳至