自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BB防敏心得分享勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

點解佢會錄段成5分鐘既錄音講既?
佢個口脗講到自己係醫學專家,話疫苗10個打得1個可抗流感,但唔知條友係因為自己身體好先冇流感定疫苗有效。又話疫苗有水銀,話又有動物DNA ,打左等於其他動物DNA 入左你身體。又話個疫情發得咁西利係因為啲,打左疫苗之後,病菌變種,打左疫苗既人傳播出去加重疫情爆發。佢成段錄音用字好似專家 。

男爵府

bu-b 發表於 18-2-7 20:43
我都覺得係,佢其實咩料?講到似層層咁!但見有d人即刻彈出來好自豪咁話自己無打,仲話打嘅人嘥錢:igiveup ...

係囉。佢講到自己係醫學專家。我心諗出世打咁多疫苗,我地DNA 係咪變左有老鼠,雞,鴨果啲,真的嗎

男爵府

hellohellojenny 發表於 18-2-7 20:45
我都係家長群組收到的,不過我無轉寄出去

我都冇,佢又唔係咩醫學界人士,讀英文乍喎。佢都係聽人講啫,不如叫返佢果位醫學界朋友出黎講啦。

男爵府

moma1023 發表於 18-2-7 20:36
我信醫生,不是說謝安琪的觀點不值得相信或考慮,而是我相信袁國勇等醫生知道她提及的觀點,而依然建議接 ...

我信有case 打完疫苗有副作用。因為冇野百分百肯定會,每個人對外界既反應不同。但係咪去打,家長自己衡量啦。

男爵府

maomaofafa 發表於 18-2-7 20:49
唔會,只有病毒先可改變DNA

佢話啲疫苗係注入左啲病毒,所以打疫苗會注入左動物DNA

男爵府

skac 發表於 18-2-7 20:51
其實我唔多信係謝。係咪把聲似,傳吓傳吓變係謝講咋??

唔知係咪佢。但有人咁有心錄段5分鐘停既whatsapp , 睇怕唔係因為同朋友對答卦。

男爵府

maomaofafa 發表於 18-2-7 20:52
謝安琪自己夠代言過卉妍X子宮頸癌疫苗啦!即係有錢收就打?

係喎 唔講唔記得

男爵府

maomaofafa 發表於 18-2-7 20:59
佢唔會將你變成XMen

遲啲識飛

男爵府

aloha_hollie 發表於 18-2-7 21:02
我有聽,但唔會forward出去!佢講到似層層好權威!我對囡有打流感針,但唔代表佢哋如中流感會把更加嚴重病毒擴 ...

係。佢講到自己知晒情況,話係打左疫苗既人,菌變種而打左既人自己爆發再傳染其他人。前半已經講10個打左9個都中流感,後半話打左既人因為體內菌變種而傳染他人加重疫情。講到自己好知情況。

男爵府

LuckyBBB 發表於 18-2-8 01:49
個疫苗可能係佢自己研發既呢 ,好安全既(無動物DNA 全天然)
大家放心打
大家唔好忙記佢係一個偽 ...

有JM 都話食豬肉有豬DNA , 食牛有牛DNA , 食蛋有雞DNA, 佢講疫苗會有其他動物DNA ,所以唔打,咁佢係咪乜都唔食,只食返自己果啲

首頁

尾頁

跳至