跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-1 00:03 發表

冇呀......月頭試過比佢讀n1....讀左5days就退左學......bcos 佢d情緒好差....唔肯落街街,勁:-( :-( ...怕我地唔要佢.....同daddy傾過,返多d Playgroup 先再比佢返n1..... ...

今慘慘呀, 讀左5日就退學, 今你以加返邊間playgroup呀, 我都想找一些比晴晴讀? 可唔可以pm d 資料比我, thanks,

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-3 12:19 發表

我地係返Tseung Kwan O "小x宙" playgroup..... 你係咪住大埔呀......好似太遠bor.....

我唔係住大埔呀?

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-12-5 15:55 發表
lo_bobo,
梗係遠啦.....都要半個鐘先去到.....不過我fd响裡面做....咁Oscar响度讀我都安心d. 因為好多院d老師都會 小朋友...所以咪選呢間lor

...

lv 今你係唔係已經決定左讀大埔果間?
你之前唔係想讀st cat 咩?

別墅

原文章由 elainel_yll 於 07-12-3 18:36 發表

我唔係住大埔呀?

我住葵涌

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-12-7 20:01 發表
elainel_yll,
St.Cat好貴呀,3千幾返半日, 但st.paul 3千幾係返全日gar!!!
而且我個friend响st.paul教,所以可以放心比我囝囝返
同埋St.Cat Interview 果日比我個印象唔咪咁好....
所以我放棄佢.

lv ...

st.paul 係邊區, 全日都好喎, 以家仲有無得報

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-12-9 20:02 發表
葵涌去大埔wor?-( ?-( ?-(
你住葵涌gar????
但我住沙田去大埔St. Paul都ok啦
我都知Causeway bay 都有

我都係問下, 唔好今緊張

今你決定好未? 讀邊間?

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-9 18:36 發表

葵涌去大埔wor.........
St. Paul....Causeway bay 都有.....

我問下 唔好今緊張hehe
你星期六日通常帶仔仔去邊度玩?

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-12 12:45 發表

星期六日通常一日同爺爺mai mai 飲茶,一日同婆婆公公飲茶....同佢去下公園...去下 Toy "R" Us...有時下午休息下...夜晚先出去同埋D uncle呀, aunt呀食飯 lor.....

上2個星期日先同佢去左濕地公園..then 去流fau山 ...

約下其他mami出街, 因為我地d小朋友都係同一個月,
同uncle & aunt 一吃飯lo, 星期六,日基本上無時間休息, 星期一很定累死果隻, 因為平日都無時候陪佢, 星期六日都想陪佢多d

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-12-15 00:21 發表
通常都係去沙田中央公園行下草地、睇吓魚、
平日去完m記,拿埋張單,去snoopy公園坐船仔

snoopy公園有船仔坐, 等我明天同晴晴去先, 我都未同佢去過

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-12-16 03:56 發表
星期六、日 要响 新城市 買滿$100的單據先可以坐gar,
但平日,幾多$的單據都得.
記住只可用新城市買野的單據,
好運中心、沙田中心、沙田廣場...係唔得gar!!!!

...

今日去左玩啦, 都唔錯,
晴晴今日又咳咳, 激c 個個月仲有一兩次係今
都唔知點好

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-18 12:23 發表
晴晴咳咳好番未呀......如果係d痰唔清...試下食喉"早"散 or 喉"早"mood呀....余仁生有呀 !! OK 的....

已經好好多, 通常要食多久, 我好怕佢食, 因為每次食都哭都7彩,
真係好慘:-( :-( :-(

LV 同你一樣係仔,

得閒我地可以約星期六去玩, 反正我過沙田都好方便

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-20 12:10 發表
我通常比佢食一次喉"早"mood...當清下痰...bcos D 藥清唔到痰.....

約星期六去玩....都好....但我個曉嵐比較cool...要warm up先同你玩ka.....:tongue: :tongue: .....maybe 過左x'mas la....我都未去過Snoo ...

今日去買先, 我隻囡到要warm up 先同人玩, 如果去再約你,
唔知點解晴晴d 牙有少少綠色係牙度, 已經日日刷牙都會今,
有d 話吃藥多, 都唔需唔需要去睇醫生

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-24 18:29 發表
睇下醫生好d.......雖然話係乳齒jey....or next time 睇開醫生問下la.....

wish LV , elaine既BB....Merry X'mas la...

聖誕快樂呀, 兩位mami

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-28 14:17 發表
呢個X'mas....曉嵐 ,發燒103.5 ......睇左醫生好番dd.....!!家下d天氣好易中招.....:(

下星期天然都會好涼, 真係要小心d , 我都病左, 係今咳:-(

別墅

原文章由 lo_bobo 於 08-1-7 12:35 發表
天氣終於暖番......:D :D :D

今年曉嵐同我地一起倒數.....10.9.8.7.6.5.4.3.2.1.......好野....

你地呢 ???

我地係屋企倒數, 不過一早就訓左,
lee 排今少見你, 最近忙勿

別墅

原文章由 lo_bobo 於 08-1-14 13:04 發表
上個week要交功課......:tongue: :tongue: 要lunch time先上internet ka.....夜晚我honey霸住用ka......通常夜晚曉嵐訓左我都煲劇...

o 我最近都忙都c , 都好少上網. 起碼要忙都過年:-(

首頁

尾頁

跳至