跳至

首頁

尾頁

洋房

HI, 大家好!我都係屯門嘅媽媽,我係住翠寧花園,大家多多指教,新手媽媽,第一胎

洋房

我都係屯門媽媽, 咦...我個囝囝都係12月2日出世架喎, 係咪屯門醫院呀??
原文章由 calvindana 於 08-7-24 00:05 發表
你地好呀!剛經過,就黎湊下熱鬧,我個B仔12月2號出世架

洋房

唔好意思呀, 我2號唔得呀 下次我先再 join吖, 好開心原來有咁多屯門媽咪, 以後大家都有照應, 出嚟都近啲 !!
原文章由 盈盈1712 於 08-7-24 18:50 發表
miffyyu~~你8月2日得唔得閒黎呀 ???

洋房

咁都算好有緣喎...哈哈! 咁12月14日一歲party你有冇join呀?
順便可以同埋你慶祝生日喎!
原文章由 tweety.baby 於 08-7-24 23:41 發表
你好呀, 我仔仔12月17日出世ka, 不過我就同你囝囝同月同日生日啦....

洋房

HI,各位屯門媽咪,

當日我唔得閒冇出席, 睇到你地啲相好開心呀, 下次我都好想JOIN呀, 一見排開埸面好壯觀呀 !
我都有YAHOO BLOG 可以share 大家睇吓 !!
http://hk.myblog.yahoo.com/jason96850/

原文章由 calvinng2 於 08-8-4 02:10 發表
小哲個blog
http://hk.myblog.yahoo.com/mylovely-baby
呢度可以睇返802果日食嘢既相呀!
順便交換blog睇呀
呢個係我既blog
http://hk.myblog.yahoo.com/calvinng2003/
好開心呀
幾時又出嚟呀! ...

洋房

我得30號得喳 平日要返工 !!
咁一係下個星期四,8月14日,意粉屋~~~
盈盈1712 1a+1b
gogokoko88(彤彤豬) 1a+1b 
calvinng2 1a+1b
haleybb 1a+2b

另約多日,下2個星期六,8月30日,地點再諗~~
gogokoko88(彤彤豬) 1a+1b
haleybb 1a+2b
miffyyu 1a+1b

洋房

各位,靚mama~~~
9月27日星期6,下午3點,屯門南浪海灣會所~~
今次靜係帶bb去玩,所以mama要食定野去呀~
陶陶媽 1a+1b
catmame 1a+1b ... [/quote]

原文章由 catmame 於 08-9-10 17:24 發表
Thanks for 陶陶媽...

各位,靚mama~~~
9月27日星期6,下午3點,屯門南浪海灣會所~~
今次靜係帶bb去玩,所以mama要食定野去呀~
陶陶媽 1a+1b
catmame 1a+1b ...

洋房

我都報咗28號爬行比賽呀! 不過唔知得唔得呢, 要幾多日先收到email confirm架?

原文章由 盈盈1712 於 08-9-13 13:18 發表
唔知係咪補左名,就一定參加到呢...mouth:
到時見啦~~~

洋房

gogo ... 1a+1b
女乃米分 1a+1b

[quote]原文章由 女乃米分 於 08-9-24 16:14 發表
星期6,3點前,我同彤彤媽,琳琳媽去海典軒下面間茶樓飲茶~~~唔知其他媽媽有無興趣??
時間大約1點到~~~
gogo ... 1a+1b
女乃米分 1a+1b

洋房

係呀, 大家都好耐冇見呀 !!
宜家軒軒都識行, 唔止行呀, 就嚟跑喇 !
好呀, 出嚟公園玩吖! 之前11月到12月都好似忙過不停咁 ! 好耐冇上bk添 !

好掛住大家呀

洋房

miffyyu 2a+1b

原帖由 calvinng2 於 09-3-24 13:54 發表

首頁

尾頁

跳至