自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

818 發表於 24-3-21 19:18
香討嗰邊知條友精神分裂封咗喇

really

珍珠宮

sinchui 發表於 24-3-21 19:31
封左艇,再開新號要買張電話咭,香討開新號有email就得,成本低好多。

香討tvb版有條發瘟日日封日日開, ...

仲有個傻人發現案成日幻想無記開劇俾嗰x慈恩嗰囡叫咩玲,出晒帖仲要痴到編埋劇本講到似層層咁

珍珠宮

bhamcy 發表於 24-3-21 19:39
唔通就係樓主

唔奇,嗰膠名好似,又係叫乜乜乜的物物乜

珍珠宮

sinchui 發表於 24-3-21 20:29
林俊賢個花痴粉,有次作到個龔個女俾陳可辛攪大左個肚之後跳樓死左,難得又有娛樂版同佢癲,人地經理人公 ...

我有睇,封左又回魂呀,呢個傻人其中個名好記得叫做清泉中的塑膠樽,同準時神氣的汽車差唔多模式

珍珠宮

818 發表於 24-3-21 22:11
我都要幫佢推下……條link先

https://www.discuss.com.hk/search.php?searchsubmit=true&srch ...

準時神氣的汽車去左遠程走左出公海

珍珠宮

bhamcy 發表於 24-3-21 22:36
佢已經放棄咗呢個帖,唔入嚟 。

未必呀,阿汽車係公海兜完圈可能又駛返入黎數陣bk jm同無記呢

珍珠宮

一罐可樂 發表於 24-3-21 22:47
可能樓豬過咗登登吹, 佢係個邊吹到更加離地
https://lihkg.com/thread/3352972/page/4
...

原來準時神氣的汽車咁咁百變 自己又話有人x佢,乜咁鬼無聊既?

珍珠宮

一罐可樂 發表於 24-3-21 22:47
可能樓豬過咗登登吹, 佢係個邊吹到更加離地
https://lihkg.com/thread/3352972/page/4
...

睇左幾頁,係爛登同香討就死晒狗,黎到bk就發窮惡,不知所謂!

珍珠宮

818 發表於 24-3-21 23:08
仲有黎到bk點扮都遮唔到d變態格添

珍珠宮

一罐可樂 發表於 24-3-21 23:16
佢呢d 智力有限嘅looser, 唯一可以做既, 只可以咁之麻

looser唔緊要,但唔好踩人!暗示bk jm睇無記都係低質既話,係3個forums 甚至更多派膠又有幾高教育程度?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊