自由講場

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

浪費納稅人嘅錢去做show:;pppp: 綜緩户最like佢地,大家唔記係邊D議員搞到咁多big6人嚟,搞到上法庭,係邊D議員大大聲話要加綜緩,連要居港7年先有資格申請綜緩嘅法例都教big6人去挑戰,尼D咁嘅所謂民主議員,早抖啦:;pppp: 有本事自己比錢出嚟補選,做乜要浪費納稅人嘅錢:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

等待驗證會員

原帖由 ken000283 於 10-1-22 13:58 發表

你把口真系好野! 可以扯到咁遠, 公投又關綜援同大陸人事 .

乜好驚我提醒D選民咩 :;pppp: :;pppp: :;pppp:

等待驗證會員

原帖由 ken000283 於 10-1-22 14:11 發表

想問你系唔系有精神病? 我邊句講過我會驚你? 唔通你幻想你變左我? 好擔心你, 請快的去睇醫生!

你有無睇清楚我之前講的野? " 我只讚你把口好野, 可以將公投扯到咁遠! " ...

大家眼晴係雪亮嘅你唔係驚嘅就唔使咁大反應啦 早抖啦

等待驗證會員

原帖由 ken000283 於 10-1-22 15:59 發表

點至為之大反應? 點至為之細反應?
你話大就大? 細就細? 甚麼標準? 你個人標準?

講左一句 "話你把口咁好野, 竟然可以將公投扯到咁遠", 就比你話驚左你? 你咁好笑ge? 你都幾有幻想力嗰喎...

大家 ...

而家最有幻想力就係你 放鬆D啦香港人(big6人)
:;pppp: 同你意見唔同就話人要有精神病要睇E生
唔怪得你咁buy垃圾會果3害下下唔夠人講就..................發爛渣 尼次真係同你講早D抖:;pppp:

等待驗證會員

原帖由 G-Ma 於 10-1-23 00:20 發表
我發現呢到既泛民打手實在太多人生攻擊, 動不動就話人無知, 食古不化, 五毛子黨, 只有自己講既係真理.

香港同台灣點樣唔同, 係你地想混淆視聽, 避而不談而已. 美國罷免總統咁容易? 係布殊應該晨早落左台啦.

我決 ...

完全同意

首頁

尾頁

跳至