自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

玄米茶愛愛 發表於 20-6-20 19:30
好多人認為女校學生比較乖,我一直都唔覺。

女校先衰 ,多8婆多是非,女仔就喺妒忌心重,點會無欺凌。
人生就是要去面對各種遺憾

男爵府

白菜乾湯 發表於 20-6-21 09:08
見過鬼怕黑, 免得過都唔好讀女校!

因為好多女人就喺心理變態,我喺女人都喺咁講,要有男人喺到先平衡到心理。

男爵府

力神 發表於 20-6-21 07:32
德貞曾經是私校嗎?我印象199x年代都是津校,當年都唔太差的大約band2頭至中吧!校風算嚴,但之後為何轉差 ...

喺,我記得好耐之前好似喺私校,校風好嚴好好,估唔到而家變成咁,我幼稚園就喺讀德貞。

男爵府

clyl03 發表於 20-6-21 12:39
你當年冇繼續上德貞小、同中學咩?以前咁樣升上去嘅學生,好多都係由細玩到大,蝦蝦霸霸通常都係佢哋:zomb ...

無呀,但我家姐有,唔知喺唔喺私校,我阿媽比唔到咁多錢所以無比我升上去,只比我家姐升上去。

男爵府

clyl03 發表於 20-6-21 14:48
中學係津校,我當年派去這間。第7志願,校長係mimi

小學喺唔喺私校?因我家姐幼稚園,小學,中學直升上去,而我就讀完幼稚園就走了。

男爵府

Rainy 發表於 20-6-21 17:23
band 3 女校可以好恐怖,但其實有d band 3 好乖既。

無錯,不過其實band幾都有欺凌,只不過冚住,以我所知某band 1男校,有老師同家長講學校有欺凌唔好同學校講,學校喺唔會處理

首頁

尾頁

跳至