懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

HI~我而家36WK...35WK果陣有一日起身個身好重又墜..下晝開始肚底不規律咁痛,又見過巾巾上面有滴血....仲諗住果幾日應該生得,點知抖左一日又乜動靜都冇。

到左琴晚俾BB踢到反胃,嘔哂成晚既野出黎,跟住就開始宮縮唔痛但好規律咁5-6分鐘1次持續左一個鐘,但由於果陣已經朝早5點幾勁眼訓,冇繼續數就訓左。

一起身又係乜事都冇

而家日日個肚揹住個大西瓜,訓覺尾龍骨左側右側平訓都痛,換姿勢時舊恥骨痛到想打爆老公因為見佢訓到GURGUR聲就覺得自己好慘!!!

再加上BB又好動,我以為WK數愈大,胎動應該就愈少,但佢竟然次次都係我訓緊覺時先用連環腿同批爭 我食完野BB粒腳仔又奉旨向上對準個胃黎踢,成個孕期都冇點樣因為害喜而嘔過,頂多噁心咋…但後期竟然係俾BB踢到成日

我而家每日起身或者去廁所最期待既畫面就係見到張床單濕既或者塊巾巾濕我就好感恩,只可惜BB似乎多動靜但又唔係想出黎囉!

伯爵府

Draculat 發表於 14-6-29 15:38
完全明白你感受
我也36week啦
已經超想bb快出來
我而家日日無時無刻都同BB講:媽咪好想快D見到你啊~
:BB覺得唔夠位就快D出黎啦,出面大把空間俾你踢啊~
:媽咪準備好迎接你啦,你快D出黎啦!
最後我開始都覺得自己有點

因為BB既回應只係打C憶

琴晚我規律陣痛時,我拍醒左老公……佢摸下嗯左一聲,跟住又訓返…都唔知笑好定喊好,我都知佢幫唔到我D咩,又唔想打擾佢休息,但要自己一個面對可能真係生得既情況,都幾無奈。

我啲分泌由廿幾wk開始就已經好多,到哩兩個禮拜先開始有其他徵兆,搞到個心糾結。。。。總覺得bb似足細個既自己鐘意搞屎棍,動靜多多但又唔係出黎,就係為左搞到你個心lorlor攣

伯爵府

Draculat 發表於 14-6-29 22:49
而家去到呢個週數
會成日有啲啲徵狀出現
就好自然會想一想是不是生得!

今日我去左照~醫生話bb已經落緊盤,隨時生得~

Draculat  Yeah.....
我今天瑪嘉烈
沒照
但說調了頭
落了細半盤=_=
唔知堅定流
成日聽說政府醫生摸錯!  發表於 14-7-1 00:04

首頁

尾頁

跳至