跳至

首頁

尾頁

大宅

me too.
我都嚟報到先. 全部 4-5 月Sat/Sun 都ok.

原帖由 Icycream 於 11-3-15 14:57 發表
考完試就身痕嘛...不如今年早d搞喇. 4月3 or 5 日有冇人得呀?
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

大宅

all,

我們定4月3日(sun)

mmak - 2a1c
KAHOBB - 2a1c

大宅

All proposed dates OK. 都希望 keep on 有 0304 party. 五月係有d遲, 但總好過冇! 或者搞些形式簡單, eg. 係某club house book 1-2時 當gathering, 吹吓水算lor, 咁會唔會冇咁影響要exam既小朋友溫書.

大宅

就15/5 (sun)啦!

Fion88 2a1c
mmak 2a1c
CandyBB 2a1c
babydoris 2a2c
ladybird 2a2c
shanshan 2a2c
Cindy媽 1a1c
dorismama 1a2c
嘉理子 2a1c
meowross 2a1c
Xanthe 1a1c
Jocool 2a2c
kahobb 2a1c

大宅

回覆 meowross 的帖子

我 都 prefer 生態游, ie. EC24, 25 & 27.

fyi. 我玩過local tour 夜探螢火蟲, 都要去到好夜吓先睇得到, 上次我要過10pm 先係大埔解散, 唔覺得好有趣.

大宅

回覆 嘉理子 的帖子

hi, MMAK

請預我地一家3口.

另我可負責運送旦糕到會, 幫手訂埋都得. 有須要請可通知我啦.

大宅

回覆 mmak 的帖子

Hi, all

OK. no problem.

剛check 咗幾間cakeshop, 美心要渣打先有8折, 而東海堂一樣 $158/lb 恆生有8折. 我冇渣打, 就confirm 東海堂啦. 一樣 要 數目"8" 字 cake.

我相信大家應該冇問題, 我明天去落order 啦!

大宅

all

RE: 生日蛋糕: order 了, but e+得9折, 原來要before mother's day 取餅先有8折.

= $158 x 3磅=$426.6

大宅

Dear all

昨天又渡過了一個開開心心的 8嵗party, 有啲 MCDONALD feel, 個MC 好得, 絕對超值!!! 抵玩!!! 多謝哂各位.

mmak, 你買既玩具好啱用, 亞仔選了slide pen board 我地想買咗好耐架. 今次有的陰盛陽衰, 不過男仔都嘈過啲女仔, 亞仔仲話咁先叫正常party行為, hehe, 佢都有問點解唔見澍森 etc.........

希望好快再有GATHERING, 去outing至好, 啲小朋友要有空間跑吓, 走吓呢. tks again.

首頁

尾頁

跳至