跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 chapman媽 於 08-1-16 09:38 發表
你地住昇悅就好啦, 我呢樹好舊, 只有露天泳池, 依家冬天, 我都係間唔中借朋友既身份同阿仔去昇悅泳咋...係呢, 八卦想問, 你地買餸去邊榭買架...我老公話美孚D野貴好多, 通常都係去Shun Ling Road街士買架, ...

chapman 媽, 咁我知你住邊喇, 而我就係住你隔離既屋苑 , 我個仔係10/12, 已經4 個月喇, 不過佢一個月多d就戒左夜奶

別墅

唔好意思, 如果下次有playgroup我都想join呀,因為我都想囝囝同多d小朋友gather 下, 唔該晒, 我會密切留意

別墅

原文章由 chapman媽 於 08-2-26 17:59 發表
下個round我PM你啦

thank you

我 email : [email protected]

別墅

我想呀, 不過我未join 做member, 係咪唔ok?

別墅

唔好意思呀,我都想join呀, 不過我仲未apply 做member, 咁我而家應該要點做呀? 唔該晒

別墅

原文章由 awesomeada 於 08-6-5 12:42 發表

Miffyming - 我地依家有1個位,你係咪想join?
you need to first apply for membership then we could include you in our group of 8.

1) 每個家庭要join左佢地既membership ( IMM );
2) 跟住fill in the course ...

awesomeada,
我想問join member 張form 係交去 大坑東定係寄去尖沙咀,同埋可唔可以俾cash,因為我未有支票, 咁大坑東既location 係邊? thx

別墅

原文章由 awesomeada 於 08-6-11 13:25 發表

member form 係交/寄去尖沙咀,如果俾cash,最好用幾張紙包住大坑東係係Shek Kei Mei.

唔該晒, 我會盡快交form, 但係最快都要friday先有時間(因為要返shift), 會唔會miss 左而報唔到幼潛?

首頁

尾頁

跳至