自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

朱麗倩算唔算前藝人?
我唔算羨慕佢,但覺得佢命好好,人咁撲素,劉德華咁好,見盡美女拍檔都對她專一,個女又咁精靈

水晶宮

0ooxoo0 發表於 23-10-12 04:42
點解你字裡行間都俾我感覺你覺得佢「唔配」咁?

是你誤會,一啲都無曲

水晶宮

LoveCorgi2 發表於 23-10-11 23:08
可能佢溫婉又就得人嘅性格最合天王心意。多年來低調又肯同天王家人一齊生活。
只曾聽說劉當年其實喜歡蓮妹 ...

嗰個年代做得天王巨星女人真係超級唔簡單,我從來都唔特別喜歡劉德華,但佢工作態度認真及對自己有要求我幾欣賞,仲有個女唔係呆呆滯滯、古靈精怪嗰啲款,睇得出家庭教養好及正路

水晶宮

yaumuimui 發表於 23-10-11 22:47
拍拖幾十年都不承認她是女友,期間劉華同關芝琳、亞梅緋聞鬧得熱哄哄,最後她四十幾歲先被承認劉太地位, ...

我就係唔係你咁睇咪覺得佢好囉,做8-90年代天王巨星女人唔簡單,人哋無返咁上下智慧點留得到咁耐,感情事從來都無標準解釋,鏡頭之後嘅嘢邊個知。
劉德華形象咁正面,緋聞唔算多啦,幾時生得出都唔係自己話事,養到個女咁正路,證明劉太持家有道好修養。
衣食無憂,老公咁巴閉又無we we wet wet,自己有家底,唔係膠唔駛整唔駛搞醫美,仲有個健康嘅女,佢成世人要去追隨佢心愛嘅男人到今日,成家都咁好,咁點解唔好?

水晶宮

tungking 發表於 23-10-11 23:57
尼個系。
有$家庭,有身型,樣又中上上..出道就爆紅,…甘佢都好潔身自愛。有好老公、兩個乖仔..平淡 ...

佢啲仔感覺要特別照顧

水晶宮

LoveCorgi2 發表於 23-10-11 23:08
可能佢溫婉又就得人嘅性格最合天王心意。多年來低調又肯同天王家人一齊生活。
只曾聽說劉當年其實喜歡蓮妹 ...

咁紅咁靚仔都係傳得幾個,咁少
普通人家啲男人女人都出軌又離婚又要生要死,娛樂圈咁多靚人,無電力唔夠靚唔夠吸引力點生存? 藝人嚟講緋聞咁少好難得啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊