跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BABYGIGI
好呀...咁大約幾多點呀?? 你差唔多時間打比我啦...我哩幾日應該都唔會出街..幾時都冇問題. 唔該你呀^^~

複式洋房

NILLIE~
真係救命呀....佢地一路行黎行去~~我真係唔知點算呀?? 就快痴線啦>.<

複式洋房

BABYGIGI
本身係想比佢返去....哩幾日睇到佢地咁樣湊ALVIN 仔我開始要考慮下....有事冇事就話佢凍...一喊就話食唔飽...咁落去唔知我個仔會變成點...=.=

複式洋房

babygigi
唔肯定住呀...睇佢地心情啦! 唉...係唔係個個老人家都係咁架~~你講果d真係100%中哂.....雖然我都知自己湊仔經驗唔多.之但係我自己湊都幾個月啦~咪好地地...>..< 之前結婚時佢地就已經話比佢湊...果時我都冇咩所謂...宜家要我講到出聲唔比佢地帶返香港我又做唔出...加上如果自己湊唔返工經濟負擔又好重...唉....宜家都冇辦法...想話遲下努力d返工...快d自己湊番

複式洋房

nillie

Gabriel真係乖仔...ying ee又照顧得好~~睇怕真係好難再搵到咁好o既nanny...如果比我搵到辛苦d都抵.

複式洋房

vivi_ma
我地真係同病相憐...咩都用以前比...以前係就係都可以湊大B...問題就係科唔科學...會唔會引起以後有咩問題...唉...反正有老人家幫人又煩冇又煩>.<不過如果我有能力都係自己湊好D!!

複式洋房

http://www.babyhome.com.tw/bb/348741

ALVIN BB 相5月23日更新更新!!

複式洋房

我想問下各位媽咪...宜家ALVIN已經4個半月...我係唔係應該開始定佢飲奶奶時間...即係好似大人咁....每日大約幾點食就幾點食...定係都係跟番之前咁計每5小時比佢食??

複式洋房

alvin bb 3個幾月就開始5個鐘一次啦~唉...佢係一個唔多飲奶奶o既bb...宜家有時6個鐘比佢食...7安半都飲唔哂...半夜就通常好d都會飲得哂...佢哩個星期仲開始痾...本來2日一次...宜家日日都有...仲要2-3次...d 臭臭有d水(唔似之前果d 咁固體)...因為佢下面牙肉已經有2點白色仲係有牙肉包住不過頂左少少出黎....我估係因為佢開始生牙...唉...成個生活時間表亂哂~~唔食唔訓...成日發脾氣...我就快斷氣=.=

mouth: 本身alvin 朝早同我一齊訓到10點...今朝7點醒左就唔訓啦=.=...頭先11點幾開始喊...抱左一陣訓半個鐘又醒...跟住我又抱左成個鐘...剛剛1點先訓番!! 平時佢一眼訓比奶咀佢...自己就可以好快訓到...今日佢唔肯要...一路喊>.<...bb生牙仔係唔係唔肯要奶咀架??

[ 本文章最後由 hiuyeeyee 於 08-5-25 00:57 編輯 ]

複式洋房

有冇mami 幫bb用過orajel 上面係寫1日4次...咁我應該幾時用好?? alvin唔多飲奶...唔知係唔係同牙肉腫有關. 我係唔係應該佢飲奶奶之前用呢?? @@

複式洋房

嗯嗯~~~明白哂!! 我試下~將佢4個鐘食一次~份量減少d~~可能佢會食得好d^^~thank you for recommened

複式洋房

SAVE $10 plus FREE SHIPPING on your first order of $50 or more Enter Code " AMERBABY6 " www.diapers.com

首頁

尾頁

跳至