論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 bobobooo 於 09-7-7 22:25 發表
新姐姐黎左,之前請開賓,但炒左之前神神化化既工人,一時間請唔到人睇女,唯有要個印印。

黎到湊我女都仲ok,我女好似幾鍾意佢咁,其實我女係姐姐都鍾意。個工人真係超級無規舉,短短1個月,事件薄如下:
1. 試開打開房門換衫,原因係 ...

bobobooo,

你記得我嗎? 聽到你個新工人咁.....真係. 我果個下個sat黎喇, 希望順順利利.

你叫佢無問過你以後唔准開冷氣, 如果唔係電費每月係佢人工到扣起$100~200蚊, 零食叫佢自己買, 唔好就佢, 我之前果個又係咁, 之後我勁話佢之後就算d野擺到爛佢都唔敢再食. mobile唔洗賠比佢, 得佢講又無人證, d私人野應該自己收埋, 關人x事. 同佢講每日幾點要off light, 阿囡要瞓覺, 要睇報紙就放假先準睇. 總之, 你樣樣執緊d啄住佢, 或者到時佢唔like自己唔做, 你慳番好多.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 bobobooo 於 09-7-8 13:07 發表
我梗記得你啦,希望你唔好再同我同一伙喇,哈哈!你要搵個好工人呀!

我唸係因為佢係一個識既人用左4年既工人,而果個人仲唔似係對工人咁無要求既人,後來先知原來個工人係同佢仔住,阿仔係同公公婆婆住,即係我識果個人其實都唔太 ...

係hk做左4年, 都叫做老seafood, 係難攪d. 不過我唔啱就一定會話. 你有媽咪幫手睇住, 唔洗驚. 如果你唔想自己出面, 或者叫agent丙下佢先.

首頁

尾頁

跳至