跳至

首頁

尾頁

大宅

咦! 有我份喎! 我以為我趕唔切報名添! 請問洗唔洗比$先架!!

大宅

Cute Cute Christmas Party

1. lavends Cary 恩楠 M
2. Bellnyky Bryan M
3. beibei0080 Heidi Sherton M
4. ky2005 wing chi F
5. adakitty Ada Jophy M
6. hkdaisyhk
7. yip_yuki yuki 溵豬豬 F
8. channgaki
9. zing88
10. 0710bb yan Ching F
11. micmmw
12. metoyou Achinny Zelig M
13. zoeng
14. audreybaby
15. RABB
16. zzeddy
17. catcat_mama 穎穎 F
18. penny998 PENNY 驊驊 F
19. blue-blue
20. 子諾媽咪 子諾 M

大宅

yeah~~~

大宅

3-6pm OK, 我早上要返工呀! 2-5的話我趕唔切架! 如果真係2-5的話, 就你地玩住先, 我遲dd到囉!

大宅

好期待呢日呀! 當日原本我要返半day工架, 不過我而家決定會請假, 當日可能會早d過嚟幫手架嘞! 有咩就電聯啦!

大宅

原文章由 lavends 於 08-12-17 01:09 發表
Party 地點位置
地點:黃金海岸二期會所一樓(記得上一樓)
地址:黃金海岸青山公路1號(掃管笏)
泊車:時租$12 可泊會所停車場(入閘後轉右再轉左,左手邊個停車場,泊車後於停車場直入會所)
Bus:61M,52X,53,K51,K53,962
...

如果由元朗方向來,要過酒店、黃金海岸一期、黃金海岸商場, 至到黃金海岸二期

死嘞! 我有DD唔係好明呀! 我想問二期係咪即係7,8,9,10......座個一邊呀?? 如果我由荃灣入來, 係咪即你黃金海岸商場前一個站落車呀??

大宅

原文章由 lavends 於 08-12-22 16:39 發表
我地個Cute Cute Christmas Party開完喇!勁開心!識到好多個媽咪、daddy、BB;重有係一隊好有心兼好pro八人組攝影師,從來都無諗過有成隊人馬黎幫我地啊B影相!真係唔該晒!其實重有好多鳴謝名單,遲D再post,因宜家趕 ...

除多要多謝攝影師哥哥之外, 我地仲要多謝你同埋當日有份攪既pa ma們就真, 因為多謝你地呀! 攪得好成功呀! 好多謝你地比個機會我同驊驊識多咁多朋友仔呀!

大宅

我係驊驊媽呀! 我想問party當日既vcd係咪已經寄出架嘞? 我仲未收到啊! 而且bk好似有d問題, 我都睇唔到後尾d post 既??

大宅

lavends : 我係5/1晚收到隻牒啦! 我都唔知點解咁遲架, 見份郵件個DATE 係08年12月XX日(睇唔清楚個日期), 我估可能係之前派錯地址, 人地放番入我信箱都唔定囉!
總之就唔該晒ZOE啦! 要燒咁多隻牒真係有排燒呀!
我都係岩岩得閒睇晒D相, 咁多相真係要花好多時間睇呀!

首頁

尾頁

跳至