興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

123即係CSL, IPHONE4上網無問題呀, 舊客有特定信用卡只比$419唔駛加其他服務費無限上網一個月, OK啦~
大過20MB唔可以用3G UPDATE, 要用ITUNES OR WIFI UPDATE, 無問題呀, 日日返公司差電都經電腦差, 順便UPDATE埋都好方便呀~
BK の 會員
Merry X'mas!!!

公爵府

hchu06 發表於 11-6-22 15:52
回覆 塵大聞 的帖子

你覺得響街用iPhone 4時, 聽對方講野清唔清楚? 有冇朋友投訴多雜音?

我真係無比較過通話時雜音, 由用手提以來咁多年同SONY ERICSSON, NOKIA, 三星...咪又係差唔多...
TOUCH WOOD我無壞過, 之前仲趺過幾次落地, 原來都幾COME跌GA WOR~
BK の 會員

公爵府

hchu06 發表於 11-6-22 16:57
回覆 塵大聞 的帖子

我而家用緊Nokia 6700 手機, 真係好忟, 響街同人講電話, 對方已經係用 land line, 但 ...

呢部C6之前都用過銀色的, 都幾重下個噃, 但唔見C6投訴聽唔到有雜聲呀~
BK の 會員

公爵府

一於出左IPHONE先囉, 其實IPHONE又唔係唔好用, 用落左都唔會無啦啦轉其他牌子, 比較唔到咪唔C煩囉

身邊朋友用SMART PHONE只有用IPHONE及只有兩個用N8, 一個我老豆, 佢話唔識用電腦攪野, 先唔出IPHONE, 一個我朋友, 佢個諗法係全世界咁多人出IPHONE, 出到街人人都有, 我就偏唔用, 出第二個牌子~

BK の 會員

首頁

尾頁

跳至