單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 丫飛 於 08-1-12 21:57 發表
有呀...14號要入喇.."
仲有2日咋>V

如果真係要催生...你食飽d先好入院ar!!
因為一入到去佢地就會幫你吊鹽水催生水個d...唔比你食野ga la><!! 如果你食飽飽夠力順產就唔洗開刀咁驚丫!!

你未知bb係男定女ga?? @@....咁有無預感係囝囝定囡囡呢???

大宅

原文章由 丫飛 於 08-1-12 22:11 發表
我驚自己食飽到想嘔- -"
生個時都唔知嘔好定生好!!"

唔知囝定囡架!!"
冇乜感覺囝定囡呀..有少少係囝掛- -"
但我媽話感覺係囡!!
但我又冇特別鍾意囝定囡喎!* ...

我個時都係咁....無去照唔知仔定女....
不過我自己中2女多d....點知比我生左個囡囡....kaka

大宅

原文章由 hiuhiues 於 08-1-12 22:55 發表
我都鍾意女..
我恨女恨到傻....
我記得我生個時個姑娘同我講係仔,拎過黎比我睇...
我第一個唸法係:"點解會有jj既"
我想生女呀
依家等緊年未先做人....
個咩清宮仔女圖話我今年年尾先 ...

你都有睇清宮仔女圖ga?? hehe....
我有個fd同佢老公拗緊要仔定要女...同你一樣唸住睇清宮仔女圖做人仔喎!! hehe....不過佢地有排拗呢!!
預祝你成功丫!!

大宅

原文章由 丫飛 於 08-1-13 12:42 發表

噢...你有睇清官圖架@@"
其實係咩黎架??? 我姑姐個朋友幫我計過丫..
佢話我呢胎係仔啵...唔知準唔準呢@@"
你地有冇試過計返第1胎呀??

我聽我個fd講返佢地幾個mami計返第一胎都話準喎!!

咁.....你聽日咪囝囝出世lo!!
恭喜!! 恭喜!!

大宅

原文章由 丫飛 於 08-1-13 22:31 發表

我相信應該每日都會上黎喇..
因為坐月咁悶- -"
成日都要係屋企啵...
同埋有時好似1日唔上黎唔安落咁...習慣左掛@@"
1個月好快咋...當初我都好似你咁諗- -"
轉下眼就到預產LU*
我諗你唔會好似我咁..遲咁多既!* ...

我唸你同我個時生完一樣...一出院返到屋企放低左個bb就會想即刻上網話比人知生左囝囝/囡囡丫!! (我個時都係無照丫嘛!!)
跟住就整d相係msn度比fd睇呢!! hehe....我又要睇ar!! 我pm埋個msn比你add我丫!!

大宅

如無意外...丫飛應該今日出院la喎!!
有無人知呢???
好心急想知囝囝定囡囡ar!!!!
丫飛你生得辛唔辛苦ar????
好緊張~~~~~

首頁

尾頁

跳至