美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 我減肥成功la-part2(貓貓豬)

係囉……無程程唔見左條link,我重諗,無理由架喎,有人keep住睇都會俾人推到條link咁後?o的新link又會咁勁?原來係唔見左……

尋日又做吸下吸下o個部……對我黎講,簡直係酷刑一樣……

Cherry好好力……勁!
Turn on the radio, blast your stereo right now!

民房

Turn on the radio, blast your stereo right now!

民房

民房

係呀,就係我喇……

真失禮……我應該會被喻為最嘈最怕痛o個個…… 小草,你o個晚o係我隔離?

Erica,多謝你o既鼓勵呀!我會加油架喇!! :mrgreen:

小草︰"尋日﹖係咪夜晚﹖係咪嗌到鬼殺咁嘈,要聽mp3分散注意力果個呀﹖!"

民房

原文章由 森林 於 07-6-30 01:36 發表
wing今次幫我度身,手,pat,全身都有瘦,原來已經2個多月,不知不覺,腰圍終於2字頭
原本:133磅 腰圍:33
5月28日:120.5磅 腰圍:29.2
6月18日:120磅 腰圍28.8
可能係平台期到,winky話減左咁多磅都係正常,只要過 ...

我好勤力去架喇,見到你地咁成功,唔知係唔係我心急呢?我感覺到著o既褲同裙都鬆左,但唔知點解磅又好似冇咩改善……定係我係o個o的頑固o的難o的落磅o個種?(定係我開頭太怕痛?……不過我而家改善左架喇……因為我知道怕痛就冇用架喇……) 不過你地咁多人成功俾左好大好大o既信心我,我就黎完成第一個plan,會再join一個。

Erica,森林識左你地同埋其他朋友,大家有共同話題同目標,而家上阿Ring度已經成為一個習慣喇!

大家都俾心機呀!

民房

原文章由 ericachung 於 07-7-5 23:08 發表

樹熊媽媽,
做胸2佰幾元一次, ok架, 我今晚先又做完!

Vir豬豬,
唔可以只係睇3幾日磅數架, 要忍下, 2個星期磅一次, 最好朝早起身未食野前磅, 因為空肚, o甘會準d同埋開心d。慢慢黎啦, 你開始o左唔係好耐之麻! 加油!

阿里安

你又係唔係開始o左好耐之麻, o甘快已經覺得鬆o左, 其實你已經有成績啦, 幾好架喇, 慢慢黎, 唔好心急, 增肥容易減肥難呀, 加油!!!!

joey,

你叫亞wing唱歌, 我怕佢唱到收唔到口喎! 唔好攪到我地o甘慘好喎!

Erica, 多謝你呀!阿Ring今晚幫我度完我都好開心呀!同埋同大家相處耐左真係覺得你地好好人好攪笑。

我走o個時好大雨喎,你走o個時好o的未呢?

Joey,多謝你o既推介,阿Ring把聲好磁性喎,有機會叫佢唱下先!不過我而家頂倒喇,G5都ok,最鍾意G5同照燈,o的燈o既顏色好舒服。希望下次淋巴都可以頂得順啦!

首頁

尾頁

跳至