跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

我今個月尾去C+覆診時都會交三千蚊按金先,因我諗住開刀先去仁安生,如果醫生話可以順產可能會去返QE生呀~~因為老公係公務員嘛,可能都會有二等房住架..不過就要睇吓個時多唔多人同埋自己好唔好彩囉...:-P :-P :-P

大宅

陪月勳章

原文章由 KiLaMiu 於 07-9-20 14:48 發表

其實我是政府/c+兩邊睇, 如果在政府醫院生, 就只可以揀聯合, 老實講我真係唔想在聯合生, 因為冇信心, 唯一好就是政府醫院價錢平囉! 相反我在c+睇左余醫生咁耐, 我對佢好有信心, 如果俾一個睇開自己既醫生接生, 我 ...

咁啱既~~我都係一路睇開DR. YU架喎..如果我去仁安開刀都係找佢接生架... 我以前問過DR.YU價錢~~
開刀大約$45000.- 順產大約$35000.-
你呢??DR. YU有無話你知大約幾錢呀~
因我25/9先去DR.YU到覆診,到時交埋三千蚊訂金.我諗住到時問姑娘拎價目表咋

大宅

陪月勳章

原文章由 KiLaMiu 於 07-9-23 18:19 發表

DR.YU 都係話開刀$45,000, 順產$35,000, 同你講既一樣, 不過我9月頭覆診book個時d姑娘話已經好full喇, 係就要快d喇!

我明天去覆診會交三千蚊按金架啦...上次覆診姑娘話32wk前交便可嘛,我明天30wk所以可以交..

大宅

陪月勳章

我今次可能真係要在仁安開刀呀~~
DR. YU話我小BB臍帶繞頸呀~佢話如果到生都仲繞住的話就開刀安全D呀~~~
原先仲諗住順產就去QE生添...現在可能.......

首頁

尾頁

跳至