時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

咁你覺得難處係咩?你又覺得點解唔work? 你係真係想表達你覺得唔可行就提出你的point啦,一味就係到作出挑釁,你又何嘗唔係鍵盤戰士?另外有個好重要的關鍵,你話黑衣人會係入境處大堂,你其實呢半年係咪係香港?我先唔講激進的黑衣人,只係普通黃陣一向都係唔中意大陸,從舉其他國的國旗、光復上水、屯門等等呢D,佢地都係唔中意大陸,都莫講話黑衣人,試問佢地仲點會返大陸?唔返大陸又點係入境處大堂見到佢地?呢個時候仲係到黑衣人黑衣人有咩意思?依家要打既大佬係肺炎,認清少少發生緊咩事啦

男爵府

西瓜包 發表於 20-1-28 10:18
你覺得黑衣人唔仲意返大陸就錯了,其他唔同你爭拗,大把淘寶叻過我同你,仲意上去吃喝玩樂,舔盡人哋嘅好 ...

你講半年前我好認同,的確好多年青人都上大陸食探魚、串串,喜茶。但發生呢半年既事仲有人上大陸吃喝玩樂?咁出來搞事既係咩人?呢點我唔係好認同。咁當然啦,你話好極緻咁講,出來一半姐,可能有部份人一邊返上去一邊搞事,咁我無得好講啦,我同你都唔係負責點人數。

男爵府

西瓜包 發表於 20-1-28 10:41
我最記得一個個案,個官收佢回鄉鄉證,他話要返大陸教琴,咁我真是唔知黑衣人係咪討厭大陸囉仲有媽 ...

就係2個人等於全部理論?警察都有幾宗因為強姦上庭、又有幾宗偷證物,咁係咪即係全部都黑警?

首頁

尾頁

跳至