跳至

首頁

尾頁

大宅

年幾前在bk分享一間英語中心, 師資既陣容好好, 博士級人馬, 仲要係年年考第一, 連大學都係全系第一既! 好多名校生都有同佢地學英文.

之後好多家長都pm多謝我, 話去佢地果度學拼音和playgroup後小朋友進步好多.

佢地在銅鑼灣, 旺角和元朗都有分校. 最近我知道佢地在屯門開分校. 我覺得十分值得分享, 如果你小朋友想學英文拼音和playgroup, 可以PM.

Cathy

[ 本文章最後由 cathy123 於 08-10-14 19:39 編輯 ]

大宅

Re: 英文Phonics – 好多媽媽都話正

各位媽咪,

我己pm了給你們, 如果收唔到, 請再留言.

Cathy

大宅

Re:英文Phonics – 好多媽媽都話正

各位媽咪,

我己經PM了給你們, 如果收唔到, 可以再留言.

Cathy

大宅

各位媽咪,

我已pm了給你們, 如果收唔到, 可以再留言.

Cathy

大宅

各位媽咪,

請check pm. 如果收唔到, 可以再留言.

佢地既拼音課程編排十分好, 手冊頭两頁有個拼音表, 列晒全部音, 你可以知到小朋友的學習進度, 又會知到佢下一堂要學既音, 所以媽咪會好清楚小朋友既學習情況.

大宅

各位媽咪,

請check pm. 如果收唔到可以再留言.

佢地現在有4間分校, 旺角, 銅鑼灣, 元朗和屯門都有分校, 是全港最大既拼音教育中心.

大宅

各位媽咪,

請check pm.

學過的媽媽好多都讚好. 最近見到 joeyeddie 在其它topic分享去這個中心學拼音後的感想:

我阿囝都係在jolly phonics 讀呀, 都OK, 每次都有COMMENT, 同埋每次問我阿囝學完D生字佢都會講起, 當然K1已開始教發意, 但係呢間野係學得快點. 同埋我阿囝都好開心呀. 我覺得值得參與的.

大宅

各位媽咪,

請 check pm. 好多媽咪都同我講話打左去留位試堂, 希望佢地盡快安排到時間俾大家啦.

首頁

尾頁

跳至