派對情報

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我1月都攪生日會,都係3歲,不過係囡囡,
我都係唔想人地送禮物,我在邀請卡寫

HI,同學仔
請不用購買生日禮物喔^^
SEE YOU THE PARTY!

係呢,你唸住有咩野給小朋友玩呀,我仲未想到
回禮我唸住整米奇曲奇餅,場地佈置我會買一些輕氣球&反斗城買一些生日裝飾

子爵府

我請個囡既同學仔,15個小朋友左右,都係2歲半至3歲.我在天水圍會所攪呀
其實我唸住找人扭氣球及帶玩遊戲,我問左一間叫partymagic.,佢話1000一小時.
如果唔搵又怕好悶,但你話波波池我都有唸呀,但係我家的波波池好細,我怕小朋友唔夠玩,
不過其實都可以租玩具呀!eg:大波波池,滑梯,車仔,馬仔等
我都希望人地唔好唔會我意思係叫佢比利是啦,我只係唔想買左一大堆禮物,但係又唔啱玩或者有相同,就浪費人地錢,我都只係想大家一起玩吓歡聚吓

子爵府

原帖由 bbhappy68 於 10-11-30 14:13 發表
我請個囡既同學仔,15個小朋友左右,都係2歲半至3歲.我在天水圍會所攪呀
其實我唸住找人扭氣球及帶玩遊戲,我問左一間叫partymagic.,佢話1000一小時.
如果唔搵又怕好悶,但你話波波池我都有唸呀,但係我家的波波 ...

子爵府

我個場無地墊呀,我唔會放啦,因為都唔係baby啦,個個都走黎走去了,如果放玩貝,可能會放在檯,最好有小朋友檯仔啦,我會問會所借幾張用.
食物我唸住叫大家樂小食同埋自己整三文冶呀,一共10樣左右,唔知夠唔夠呀!
小禮物我會送cookies,一人四塊一袋,只係咁多又好似好小,可能再送每人一包糖啦^^

子爵府

我有大約25個大人,15個小朋友,
我其實都唔知要預幾多盤食物,太小又怕人地唔夠食,太多又怕掛住玩和傾計唔會食好多
我都唸住整幾款小食,你唸倒整咩都提供吓給我,我真係唔知整咩好

首頁

尾頁

跳至