親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

引用:回覆+ming1020+的帖子你幾月去啊,+我買咗8

原帖由 nicole717 於 14-01-16 發表

回覆 ming1020 的帖子
我昨晚都忍唔住book左,8月頭去,真係好抵!
其實我上年暑假先去完新加坡加legoland,當時legoland waterpark未開,原來無打算今再去,但實在太吸引

子爵府

好媽媽勳章

引用:一仟蚊晚走唔甩,我細妹話festival+hotel上

原帖由 ming1020 於 14-01-17 發表
一仟蚊晚走唔甩,我細妹話festival hotel上年有個pacage 2晚包哂3個重點入場券各2張,只係三仟幾港紙,睇下 ...
我昨晚都book左8月頭去,好抵
上年暑假去過新加坡,就係book左festival hotel 3d2n package,真係幾抵,但唔係3千幾,係4千幾!
上年去legoland waterpark未開,只去了legoland,今次可能响lego hotel住一晚,玩晒兩個park

lukemom  我都諗住Legoland hotel!  發表於 14-1-17 15:29

子爵府

好媽媽勳章

引用:價錢係吸引,但d時間咁,帶住小朋友真係ok+

原帖由 Lqueenie 於 14-01-17 發表
價錢係吸引,但d時間咁,帶住小朋友真係ok ?
我上年去啲時間仲差,UA機,去程晚上8點幾去到新加坡已零晨,回程早上6點

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:大隻仔+發表於+14-1-17+10:52+回覆+c

原帖由 3BBs 於 14-01-17 發表
想請問online book嗰時揀, 定之後去flyscoot website揀?
我訂時揀埋

子爵府

好媽媽勳章

carmenshek 發表於 14-1-17 16:20
我剛剛聖誕去完,坐scoot,
OK 嗎? 係咪都係兩個鐘頭前去check-in?

子爵府

好媽媽勳章

引用:回覆+nicole717+的帖子出發前send+e-mail問

原帖由 大隻仔 於 14-01-17 發表
回覆 nicole717 的帖子

出發前send e-mail問定酒店, 免費架.
請問KSL 去legoland方便嗎?要坐幾耐車?

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+NamB+於+14-01-17+發表OK+嗎?

原帖由 carmenshek 於 14-01-17 發表
1個鐘頭前便可。 大機。ok.全full.但記得帶水

子爵府

好媽媽勳章

引用:我想問book機票時如2大2小,邊個位置可以揀

原帖由 coco209 於 14-01-17 發表
我想問book機票時如2大2小,邊個位置可以揀大人flybag, 小童只買fly
入到去逐位乘客揀,小童你揀唔買行李就得

子爵府

好媽媽勳章

回覆:nicole717 的帖子

我買左2大2小,$3000連稅+劃位+行李(去回程各40kg)

子爵府

好媽媽勳章

引用:嘩,你行李買咁多

原帖由 nicole717 於 14-01-18 發表
嘩,你行李買咁多
老公話只差十幾蚊,所以買多啲喎

子爵府

好媽媽勳章

引用:我都買咗暑假7月尾去,3大2小,$32**,都諗

原帖由 hackenma 於 14-01-19 發表
我都買咗暑假7月尾去,3大2小,$32**,都諗住book legoland hotel住2晚,都係諗住1日legoland, 1日waterpar ...
我8月頭去,仔女同你差唔多大

子爵府

好媽媽勳章

引用:各位媽媽,我剛去完legoland,+住legoland+h

原帖由 vencyk 於 14-01-20 發表
各位媽媽,我剛去完legoland, 住legoland hotel, 酒店真值回票價,include tax rm600, 我要三間房,所以三 ...
Rm600 incl tax抵喎
但暑假普通房都要rm841 incl tax
請問房內除了有lego玩外,係咪仲有份玩具送比你攞走?另外,你有無安排early check in or late check out?

子爵府

好媽媽勳章

引用:legoland+如有玩具反斗城會員+card+7+折,+

原帖由 nicole717 於 14-01-20 發表

legoland 如有玩具反斗城會員 card 7 折, 記得印埋coupon
這是one day combo coupon,即1日內要玩晒兩個park?

子爵府

好媽媽勳章

引用:Legoland+hotel有lego送,但要用D腦,唔識

原帖由 vencyk 於 14-01-20 發表
Legoland hotel有lego送,但要用D腦,唔識英文唔緊要,看圖識字,數下就有驚喜,如果真係唔識,問staff, 但 ...
即係要答啱問題就有禮物?問題响房間內?

首頁

尾頁

跳至