跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 IPBB 於 10-3-22 16:58 發表
Hello ! everybody !

我老公都有咁架, 我米話行咁快仲乜Q呀! 我好失禮你呀! 我出聲"小"佢囉, 我係米好惡呀!

一d都唔惡呀... 做老婆係要有威嚴架

子爵府

原帖由 IPBB 於 10-3-22 17:14 發表

咁又係呀! 男人真係要鬧先得架.. 哈哈 !

yeah~~~

子爵府

原帖由 IPBB 於 10-3-22 17:31 發表
搞D期Alex仔成日都樓計, 又勁痴身, 連飲杯水, 去廁所都唔得呀! 超辛苦呀!
我今日都冇晒心情去買送煮飯食。。唉,又加上E媽到,簡直想死呀!  ...

係咪因為病完呀?? 特別o爹~~~ 今日空氣好差呀...免得過妳都唔好出去喇!!! 唔煮咪當休息一日囉!!!

子爵府

原帖由 julieann 於 10-3-22 22:25 發表
Hihi~~

我老公都係咁架....我諗係男人既通病...以為結婚之後就唔洗拖住手行咁...人地d公公婆婆都拖住行啦!

係呀...有時見到d公公婆婆拖住我就會叫個c6自己睇吓...跟住佢就會話, 我哋第日都係咁架...我會答佢而加都已經唔拖喇, 仲講第日:;pppp:

子爵府

原帖由 julieann 於 10-4-5 23:02 發表

靚太們...我好苦惱呀!

我唔打咁多喇, 你睇我個post啦!

http://forum.baby-kingdom.com/thread-3020873-1-1.html

放鬆D啦...反正有同無妳都無所謂, 無謂比咁大壓力自己嘛!!!

子爵府

原帖由 julieann 於 10-4-5 23:38 發表

雖然有無都無所謂...但有左壓力係大過無呀...都唔知係咪呢幾日成日諗攪到遲左...如果係遲左就快d黎唔好等我諗咁多, 如果係有左就希望比我check到啦...我check左兩次都無, 所以其實我都有70-80%都覺得自己唔係bing ...

不過人哋話遲咗一日都CHECK到架喇...所以妳CHECK咗兩次都無, 咁有咗機會都唔係好大啫, 唔好諗咁多啦...越諗越大壓力呀!!!

子爵府

以前呢度晚晚都好熱鬧架...但而加 成日都冷冷清清!!!

首頁

尾頁

跳至