跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

各位0802 MAMA, 有冇興趣搞個party 増進大家的友誼, 又可以比小朋友與其他小朋友一齊玩

日期: 15 Aug 2010 (星期日)
時間: 下午約1:00
地方: Bravo Kids

九龍尖沙咀漆咸道南67-71號安年大廈3樓301-302室

人數: 20個家庭
費用: 每位 $130(成人) $50 (3-11歲)

報名 deadline : 10/7
有興趣的請按號碼報名, 如超過30個家庭, 其後報名的請自行排後備, thx

bk name 人數 (3-11歲 ~ K, under 3歲 ~ B)
1. teacats 2A+2B

大宅

醒目開學勳章

多謝"十卜" 我加咗INFO.啦

原帖由 catherinelamchi 於 10-6-26 12:43 發表

大宅

醒目開學勳章

你好, 我地會以buffet形式,價錢盡量都會under $200/adult...最主要都要睇下參與人數,因為人數唔夠會好難book場,又或者每個人要夾較多錢...所以都要視乎人數先confirm 搞唔搞得成, 不過我都搵緊場地

原帖由 lyhv 於 10-6-26 14:20 發表
哈囉, 我都係0802媽, 我都有興趣參與你地個party, 但想請問party個形式會係點? 價錢又如何? 地方幾時可以確定?

大宅

醒目開學勳章

原帖由 kids411 於 10-6-27 00:48 發表
請問幾時 DEAD LINE ?
要睇下 C6 攞唔攞到隻先.

而家暫定10/7 dealine, 因為始終都要睇吓人數先可以知道搞唔搞得成

大宅

醒目開學勳章

地方: 待定
人數: 30個家庭
有興趣的請按號碼報名, 如超過30個家庭, 其後報名的請自行排後備, thx

bk name 人數 (3-11歲 ~ K, under 3歲 ~ B)
2. catherinelamchi 2A+1B

大宅

醒目開學勳章

kids411, 版主唔敢當...有好多0802嘅人活躍過我,好過我架...

原帖由 kids411 於 10-6-27 00:53 發表
順便推薦 teacats 為版主.
請大家和議 !

大宅

醒目開學勳章

唔會話你...有提議都好好

原帖由 kids411 於 10-6-27 17:59 發表
其實我諗到個平靚正 ge 場地, 不過未必有人認同, 亦同一般聚會有出入.
就係 K 房 + BUFFER.
講下 JAI, 唔好話我 ~

大宅

醒目開學勳章

同埋k 房小朋友活動範圍有限...

原帖由 kids411 於 10-6-27 22:36 發表
K 房好似冇咁大容納 30 FAMILY

大宅

醒目開學勳章

3. bbhappy68 2A+1B

大宅

醒目開學勳章

我地盡量都會搵係油尖旺, 不過都要視乎價錢場地會否合適...

如果荃灣區你會唔會覺得遠呀? 因為我見其他bk mama 好多時都係panda hotel 搞function, 所以panda 有可能都係考慮之一, 不過都未confirm

原帖由 man12345678 於 10-6-28 23:55 發表
可唔可以講下個地區....
我驚係新界區........

大宅

醒目開學勳章

thank you for your 十卜

原帖由 catherinelamchi 於 10-6-29 12:27 發表

大宅

醒目開學勳章

Hi, club house 係 MOS 邊到呀? 可以容納幾多人? 你PM INFO (價錢, 人數...) 比我reference 呀, thx

原帖由 fanmama 於 10-6-29 23:58 發表
wa...好耐無過嚟0802媽媽會 (呢期多數係教育版蒲 )一返嚟就有活動攪, ok, 請預埋我...

just brain-storm some suggestions:
- Mcdonald @ festival walk (like a b'day party)
- playgroup: some can reserve fo ...

大宅

醒目開學勳章

歡迎! 歡迎!!

4. KingbbcChu 2A+1B
5. BarbieMama 2A+2B
6. fanmama 2A+1B.
7. sunmoonlaw 2A+2B

18. kids411 2A+1B

原帖由 sunmoonlaw 於 10-6-30 21:22 發表
我都join,大家又可以帶埋細B見下~~

sunmoonlaw 2A+2B

大宅

醒目開學勳章

8. ip1236hk 2A+1B
9. CTS 2A+1B
10. mamasws 2A+1B
11. sunbear_mama 2A+2B
12. bbykc 2A+1B (大人站時2A可能1A)

大宅

醒目開學勳章

ok, 你再confirm 我啦

原帖由 bbykc 於 10-7-1 13:48 發表
teacats:
bbykc 2A1B(大人站時2A可能1A)
Thanks!!!!!!

大宅

醒目開學勳章

8. ip1236hk 2A+1B
9. CTS 2A+1B
10. mamasws 2A+1B
11. sunbear_mama 2A+2B
12. bbykc 2A+1B (大人站時2A可能1A)
13. LittlePanda101 2A+1B+1K

大宅

醒目開學勳章

deleted

大宅

醒目開學勳章

更新 :

我地個party,除了org. 場地價外, 如果再夾錢for 禮物, 你地意見如何呢?

另你地有冇咩好場地建議, 我暫時問過:
1. 帝京酒店-宴會廳, min 50人
2. 沙田大會堂- 天幕餐廳, min 50人
3. Bravo kids -Party Room(尖沙咀漆咸道南) 40-50人 Time : 12:00-3:00
4. Party-Party (九龍灣國貿), 約60人 time : 12:00-2:30

大宅

醒目開學勳章

我冇申請做版主,只係我改咗d info 要我confirm

原帖由 kids411 於 10-7-2 19:32 發表

teacats

等待驗證會員
點解會咁 GE ?
係咪申請緊版主 ?

大宅

醒目開學勳章

咁多位, 地點決定係尖沙咀 bravo kids
至於收費 (包括場租, 小食, 小禮品) 我再同大家公佈

想問咁多位, 你地會prefer 係小食形式 / 到會(lunch)形式

首頁

尾頁

跳至