跳至

首頁

尾頁

別墅

Hello, 我係三聖媽咪, 不過唔係全職, 乜原來冒險樂園有得攪生日會架咩? 我唔知喎....有咩玩同食架?

原文章由 HappyHelena 於 08-5-21 17:29 發表

哈哈!! 都吾係好少者...可能其他媽媽仲未睇到呢個topic啦!!

我住翠寧花園架, 同大家都好近喎~~ 又係全職媽媽!!
係喎...幾時出下黎玩下? 市中心好吾好?

我個囡彤彤係5月11日已經1歲啦, 我地去左冒險樂園攪生日part ...

別墅

嘩....我好耐無入黎傾偈啦! 原來你哋講緊playgroup,其實我都搵咗好耐playgroup既資料,so far, 屯門的真係麻麻地, 我同Alysia上同一個playgroup,不過都完咗啦. 我岩岩約咗元朗一間8月試堂, 睇落好似幾好咁, 我試完會話比大家知! 睇下網頁先啦....
http://www.kids-corner.com.hk/Ki ... Corner/About_Us.htm

別墅

Hi Alysia ee, 你係咪講緊Letterland呀? 真係咁好玩? 原本我幾個月前都想book佢哋既trial class, 不過真係好full囉, 要等好鬼耐, 所以我放棄咗, 後來有朋友介紹臻臻去安定幼兒學校上1-2歲Playgroup, 呀....又幾好玩喎! 設備好齊全, 又多玩具, 老師又親切, 值得推介呀!!!

原文章由 alysiayip 於 08-8-25 15:23 發表
報告~~

小ben 星期6 上了 trial class, 結果係 ......

喊住走 因為佢 2 小時也覺得不足夠

別墅

sent咗e-mail比你啦, 你check啦!!!

原文章由 alysiayip 於 08-10-31 15:41 發表
有無資料呀? 我果度排左 3 個月仲 waiting list, 小ben 呢個悠長暑假放得太耐了.

別墅

hi melb / 盈日,
我個係Words file, 你哋可否留e-mail, 我send比你哋, 如果唔方便, 我monday返公司先copy & paste去PM比你哋啦!

別墅

原文章由 盈日 於 08-11-3 19:15 發表
rickyfkm
唔該o西
我收到了
剛打去中心
落班囉
你bb參加左幾耐?

我哋9月開始返, 到11月完, 覺得好好玩, 好多嘢學呀! 如果大家都可以放開心情, 比D小朋友自己玩, 多D互相交流就更好啦!!! 我都已經續咗班, 報咗1:30, 希望有機會做同學仔啦!!!

別墅

原文章由 alysiayip 於 08-11-4 14:53 發表
Ricky,

I received your email , thank you

you're very wellcome la !!! Alysia ee 我好掛住你哋班舊同學仔呀, 會唔會有機會搞下舊生聚會呀? 睇下D小朋友而家近況點, 返唔同既Playgroup有咩新體驗, or 報N1既情況之類啦...嘩, 好多話題呀!!!

別墅

雅麗斯好唔好呢 ?

別墅

最好係Sat or Sun la, 因為我係上班一族 ....

原文章由 alysiayip 於 08-11-10 15:12 發表
ricky,

剛打完電話去你果間, 我果間即刻打電話來話 waiting list is ok, 所以我唔去你果間住.

至於gathering, 都 ok 啊, 你認為幾時 ok?

首頁

尾頁

跳至