夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

Jkjk999 發表於 21-10-3 11:00
回覆 clyl03 的帖子

你完全講中哂,佢就係話覺得自己好似坐監禁,去邊都比我知哂(GPS), 已經冇哂自由,仲 ...

其實我同你都好相似,我都經歷緊,爆左個幾月,又係三個小朋友,FTM,但唔同既係我同佢結婚左好多年,因為土地問題分開住左好多年,令到有人可以乘虛而入,佢哋一齊左年幾,有哂感情,我連佢地啲情慾照果啲全部睇過哂,我都爆左佢幾次,原因係佢地無斷到,到而家呢一刻我都唔知佢地斷左未,佢雖然都比我裝gps,但信任無左就無左,我都會係咁check佢,但同時我會做返好自己,打扮下唔想再做黃面婆,其實如果佢真係肯斷既,我都唔會再提,再搵返出黎講只會推佢走企係個男人度諗,一邊不斷比壓力佢一邊唔會比壓力佢仲要比到愛情既感覺佢,換轉係自己,我諗我都會偏向無壓力果邊

別墅

kalai12 發表於 21-10-3 11:57
其實我同你都好相似,我都經歷緊,爆左個幾月,又係三個小朋友,FTM,但唔同既係我同佢結婚左好多年,因為 ...

唔係我諗得通,我都好似你咁,情緒好大起伏,成日要飲酒先訓得好啲,但係現階段只能夠做好自己,要一個男人真係返黎,係要佢個心都願意返黎,唔係淨係軀殼返嚟….我好明白果種痛,我就幫佢湊哂啲細路,唔駛你擔心,而你就出去風流快活,但可以點,唔發生都發生左,既然選擇得原諒係咪應該做返好自己,唔離婚既只可以無奈地接受呢個現實…佢出軌就一定係佢錯,但同時大家係咪有問題一直存在呢?

別墅

kalai12 發表於 21-10-3 11:58
唔係我諗得通,我都好似你咁,情緒好大起伏,成日要飲酒先訓得好啲,但係現階段只能夠做好自己,要一個男 ...

如果真係唔想離婚,就真係要解決原身問題,修補唔係淨係單方面係雙方面㗎,總之做返好自己,到最後要離婚既,都叫做嘗試過修補呀…記住你唔係一個人面對緊,起碼我都係面對緊,話唔去諗放低哂就無可能架啦,只可以盡量忍住唔好再比籍口佢再搵第二個….

首頁

尾頁

跳至