興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
就矛喇!睇arm心水,昅埋d gameplay...喜歡便即單撈...諗刀5諗
近期已試了以下:

Trine以前玩過吓, 不過冇乜印象了...

Devil's hunt如何? 有驚喜嗎?

子爵府

隻Devil Hunts...驚喜?沒乜...只不過被遊戲畫面/玩法吸引...試下而已
晌T.R. / S.B. 以外嘅full ACTION {3rdPersonView} 黎講叫合我心意囉...

睇片好似不過不失, 可能玩落有大驚喜呢...

刺客信條真係堅難玩, 不過又好好玩, 每晚玩一兩個任務, 龜速中....

子爵府

hx A兄...
HK...已變成殺戮戰場,唔知幾時會打完仗,誰勝誰負?唉~
===================================
知你係粉C...&已出,...54Gb嘢啫....{慶幸竟然係3rd.p.v ACTION}
吹累旦吃到厭滯時咪拎出黎...毛了o下囉><

完成冇完結既蹟象, 預左過年都未搞掂啦...

呢隻唔錯咁喎, A兄應該有興趣, 我仲玩緊刺客信條, 不過有不定時跳出桌面問題

子爵府

HK不再香港了... 有生之年,光復到未?

你試左新display driver未?try try...
Gd Luck~

未試呀, 之前玩MGS更新完新driver反而窒, 唔知係咪裝錯版本, 於是環原返舊版, 而家試云哂網上果d類似情況的解決方法都係唔work, 睇黎都係要再試試update driver架喇...

子爵府

回覆 Aardvark 的帖子
Checked trailer n seems boring. Unlike grab it la.

At moment, busy with this:

呢隻正是你杯茶啦

我只係睇片已經感覺頭暈眼花

fhccc    發表於 19-12-8 01:59

子爵府

回覆 lawbut 的帖子
香港好似瘋人院了!

law兄? 真係好耐好耐冇見喎, 別來無恙嘛?

子爵府

今年大家心情可能都唔多靚, 衷心祝願各位爸打過一個溫馨快樂聖誕節...merry X'mas~~

子爵府

Time travel to December 1941, Hong Kong. Shit

真係可以Time travel就正喇, 返去搵以前細個時期既自己, 好好"教導"一番
不過蝴蝶效應下, back to the future可能出現無法預測的變動, 甚至改寫了歷史...好科幻le...

子爵府

回覆 fhccc 的帖子
兒童/年輕 不覺得D 60-80' 歌好聽,

人老覺得D老歌好聽
ABBA / Boney M./Bee Gees / Carpenters

小學已經開始聽歌, 屋企人送咗人生第一部walkman俾我, 第一盒買既帶係譚詠麟雨絲情愁, 歌詞到而家都識背...

子爵府

hello,別來無恙吧?
大除夕...謹祝各位諸事大順,身體健康啊...
講緊刀話係5!不是一咧...

2020見~

都係咁啦, 營營役役...為口奔馳...

我都祝大家新年快樂, 萬事如意...

話咁快仲有幾個星期就過年...其實今年都唔知算係過得快定慢...

子爵府

我總會說係一年比一年快,快過打針;話就話365日但實際每日果24個鐘係咪足鐘呢?,
& friendly reminder...

怕Win7刀可以完成歷史任務&退矣...

的確係一年快過一年, 我就更加明顯, 開工好多時都要追時間, 斬下眼又一日, 鐘就應該係足既, 起碼表面上時鐘冇行快咗, 可能係心態同生活卦, 幾乎每日過住千篇一律的生活...

win7今次真係endgame了, 之前儲埋果d win10意外冇哂, 要再dl過...

子爵府

Though u've already upgraded 7 W10 tim.

Me? Not yet ar ... may b in CNY la

我都有諗過打算過年攪攪佢...

子爵府

goGOgo,
早前咪比你DL link嘅,果uploader仍一直致力搞update ver.出黎{辛苦晒}
DL較新 d ver.黎重裝啦...{記住en_US}

Endgame刀仲可以繼嘅...緊XP...真係犀利...

多謝提醒, 我去dl定先, 過年慢慢搞...

en_US...收倒...唔該哂...

子爵府

恭喜恭喜, 祝大家今年搵多d, 財源廣進, 心想事成, 最緊要身體健康, 恭喜恭喜~~

子爵府

肺炎肆虐, 各位安好?

最近大家都比較小出現, 有點擔心, 有空請留個言報報平安...

子爵府

最近駕駛模擬火車 - TSW2020

從未接觸過呢類型, 大約係點玩法架?

子爵府

你是火車司機,在玩的時候符合一些要求,
類似 Microsoft Flight Simulator (當然沒有這麼複雜和許多分配的鍵)

模擬飛行類以前反而有玩過, 玩唔掂而且感覺偏悶, 好快放棄了...

而家等緊resident evil 3, 不過唔知pc夠唔夠做!!

子爵府

been home office for past 3 weeks n only go out for milk run.

A兄你就好啦有得home office, 唔使用咁多口罩...

家中口罩儲備應該唔夠捱過疫情, 唉...希望口罩供應快點正常番啦, 唔係...應該係疫症快d消失...

子爵府

U r right. But think only have 2 boxes left n definitely wont' have enough if office resume. Since outbreak, unable to buy any (either online or lineup at stores)

In fact, even these days, unless taking public transport, wont bother with mask (NOT due the stupidest 柒婆DLLM idea). The main point theme is avoid touching your eyes, nose and mouth unless you have thoroughly washed ur hands with soap for 20 secs.

我今日經過西洋菜街, 眼見d藥房根本間間都有口罩賣, 乜款式都有, 甚至唔係藥房都有口罩放响口門賣, 不過天價之嘛

我同老婆都係從出門口一刻開始至返到屋企都全程戴口罩, 始終唔係自己一個人既事, 一家大細...都係小心d好...

子爵府

Finally upgrade from 7 to 10, extremely easy. Cost me around 1.5 hrs. Merely need 2 clicked couple of buttons, rest r merely waiting time. The best thing is, I don't need 2 reinstall rest of the programs like Office, Chrome, Adobe... A perfect in-place upgrade

o黑o黑, do it ASAP if u haven't. Really easy

Oh...即係剩番我一個未搞...

A兄你响邊度搞架?

首頁

尾頁

跳至