跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 bunnymonkey 於 11-3-2 16:08 發表
Check your Private message. Email u the link.

我都想知喎,俾埋PM我好嗎?
係呢,你好d未呀?要保重喎,近排天氣唔好,小心身體呀。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

xNikkix 發表於 11-5-26 14:51
HELLO... 可5可以PM埋比我?
我係 DALLAS AR.. THANKS :)

Bunnymonkey覆你唔到架啦,我PM咗佢之前俾我嘅資料,希望你用得著。

JoZenobia  Hi Rose-mag, may you also PM me the link as well. Many thanks.  發表於 11-5-28 08:52
xNikkix  THANKS! 我都睇到個個TOPIC 希望佢RIP...  發表於 11-5-28 02:39
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

Hi all,

唔好再留言俾bunnymonkey啦,佢收唔到亦都覆唔到啦。
我將佢之前PM俾我嘅post出嚟,有興趣去睇吓啦。

You can try wenxuecity.com 文學城,他們有不同的論壇,親親寶貝、子女教育etc。there are lots of folks there in the bay area but mostly mainlanders who live in the N. America.There is another bay area forum 好像叫「大手拉小手」,but I forgot the link now.

You can try google 「大手拉小手」to find the link.
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至