自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ikkimama 發表於 16-6-12 13:14
我還在,多謝甘多位jm關心,我呢一個月好難過,一個月經歷:有第二胎好開心,一星期之後發現第三者,落b, ...

有冇想過既然5次都唔成功,即係個天都要生存落去,唔好為別人嘅錯去懲罰自已懲罰自已個女,你地值得更好嘅,只有活得比而家更精彩,對自已對個女先最重要。媽咪,加油,為女女為自己加油。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ikkimama 發表於 16-6-12 13:52
唔係,有3次係部署曬去死,點知临跳一刻俾人發現!另外2次係唔捨得個女同媽咪!
...

既然有人唔捨得,就唔好再想啦,計劃下未來條路點行。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至